ΚΑΒΑΛΑ — 14 Ιουλίου 2013
  • Views149

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα στη διάρκεια της σημερινής έκτασης συνεδρίασης του Σώματος να συνταχθεί με την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να παραμείνουν κλειστοί οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, την Τρίτη 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013.

Σύμφωνα με την απόφαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δήμο Καβάλας θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό όλες οι διοικητικές υπηρεσίες. Ωστόσο, θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου Καβάλας και η υπηρεσία καθαριότητας.

Έτσι, και τις τρείς μέρες θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ και τα ΚΑΠΗ. Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013  που έχει οριστεί ως ημέρα γενικής απεργίας από τη ΠΟΕ –ΟΤΑ, την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ είναι στη διακριτική ευχέρεια των δημοτικών υπαλλήλων αν θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους προκειμένου να εργαστούν ή αν θ’  απεργήσουν.

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε το Σώμα για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας είναι κοινός προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών επισημαίνοντας πως ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση είναι καθοριστικός.

Ο κ. Σιμιτσής εξήρε το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία τόσο οι σχολικοί φύλακες όσο και οι δημοτικοί αστυνομικοί σημειώνοντας με έμφαση ότι όλοι είναι στο πλευρό τους καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ν’ αποτραπεί η άδικη σε βάρος τους απόφαση της κυβέρνησης που λειτουργεί κατ’ επιταγή της Τρόικας.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments