ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 02 Μαρτίου 2013
  • Views666

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με tweet του ενημερώνει για  την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, σε συγκεντρωση υπέρ της εξόρυξης Χρυσού στη Χαλκιδική.

 

 

Τουλάχιστον προκλητικός ο βουλευτής της κυβέρνησης, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το τελευταίο διάστημα, προς υπεράσπιση των συμφερόντων του κ. Μπόμπολα, έχουν σημειωθεί σωρηδόν συλλήψεις πολιτών της Ιερισσού, μεταξύ των οποίων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ πρόσφατα καταγγέλθηκε ακόμα και βασανισμός 24χρονου, έπειτα από τη σύλληψή του.

Όμως ο κ. Γεωργιάδης, πιστός στις αξίες του, αδιαφορεί πλήρως για την καταστροφή του φυσικού πλούτου του δάσους των Σκουριών, αδιαφορεί ακόμα και για τις σοβαρές βλάβες που θα προκληθούν στην υγεία των κατοίκων, ως συνέπεια των εξορύξεων χρυσού κι έτσι στέκει στο πλευρό του κ. Μπόμπολα. Αναμενώμενο.

 

«Ήρθα εδώ για να δηλώσω τη στήριξη του πρωθυπουργού στην επένδυση που θα γίνει με σεβασμό στους περιβαλλοντικούς όρους. Δεν θα επικρατήσει η τρομοκρατία αλλά η νομιμότητα» δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Γεωργιάδης, ανοίγοντας με την ομιλία του τη συγκέντρωση υπέρ της εξόρυξης στη Θεσσαλονίκη.

 

Για του λόγου το αληθές, ο “σεβασμός στους περιβαλλοντικούς όρους”:

 

 

     

 

πηγή: left.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments