ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ — 11 Ιουλίου 2012
  • Views280

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=GEcoHTAR2gQ[/tube]

Σοβαρό κίνδυνο αντιμετωπίζει το ΤΕΙ Καβάλας να μείνει ακέφαλο, χωρίς διοίκηση, από την 1η του Σεπτέμβρη. Το πρόβλημα αυτό, που παρόμοιο παρουσιάζεται και σε άλλα ΤΕΙ της χώρας, οφείλεται στο ότι η καινούρια νομοθεσία δεν εφαρμόζεται, οι καινούριες διαδικασίες που θυμίζουμε ότι ψηφίστηκαν ομόφωνα από την προηγούμενη βουλή δεν προχωρούν και η θητεία των εκλεγμένων προέδρων και αντιπροέδρων λήγει στις 31 Αυγούστου.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι εφόσον οι ψηφοφορίες μεταξύ των επτά εκλεγμένων μελών του συμβουλίου του ΤΕΙ δεν είχανε αποτέλεσμα, θα πρέπει όλα ν΄ αρχίσουν από την αρχή, με μια επαναπροκήρυξη, της διαδικασίας για τα εξωτερικά μέλη του συμβουλίου. Κι αυτό όμως όσο κι αν ακούγεται σωστό, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα γίνει.

Στις 31 Αυγούστου λήγει η θητεία του Νάσου Μητρόπουλου ως προέδρου του ΤΕΙ Καβάλας και των τριών αντιπροέδρων. Είναι πιθανό αυτή η θητεία να παραταθεί για λίγους ακόμη μήνες, αλλά ο ισχύον καινούριος νόμος φαίνεται πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στο ΤΕΙ Καβάλας, λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments