ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 10 Μαρτίου 2013
  • Views394

O διαιτητής Δελφάκης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως απέβαλε τον Σαλπιγγίδη γιατί μούντζωσε τον επόπτη και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, λόγω και περιβραχιονίου, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με 6 (4+2) αγωνιστικές!

Ο επιθετικός του «δικέφαλου» κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του ομάδας του απέναντι στον Πλατανιά στα Χανιά, κάνει μια κίνηση με το χέρι του, προς τον α’ διαιτητή, χωρίς να φαίνεται αν είναι… μούντζα ή κάτι πιο απλό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, πήγε στο βαν της Nova και ζήτησε να δει σε επανάληψη τις δύο φάσεις, που οδήγησαν αρχικά στην αποβολή του Σταφυλίδη και στη συνέχεια στην κόκκινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη. Μετά πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Δελφάκη και στους δύο βοηθούς του για τις αποφάσεις τους, αλλά σημασία έχει τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

Η υπόθεση θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και αν η ποινή είναι «βαριά» για τον Σάλπι, θεωρείται βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ελπίζοντας να αποδείξει πως ο παίκτης δεν μούντζωσε τον επόπτη!

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments