ΕΒΡΟΣ — 17 Μαΐου 2012
  • Views254

Υπογράφηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου, η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Έργου Υποδομής για την Βιοκαλλιέργεια», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη και του αναδόχου του έργου, Κοινοπραξία «Χατζημόσχου Αθανάσιος – Κακάκης Ευάγγελος», παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία περίπου 270 λαχανόκηπων, 50τ.μ. – 100 τ.μ., σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, συνολικής έκτασης περίπου 28 στρεμμάτων.

Οι λαχανόκηποι αυτοί θα διατεθούν δωρεάν για καλλιέργεια σε αντίστοιχο αριθμό δικαιούχων, οι οποίοι θα επιλεγούν βάσει οικονομικών κριτηρίων. Στο χώρο προβλέπεται η κατασκευή περιμετρικής περίφραξης, αποχετευτικού δικτύου, δικτύου άρδευσης, διαδρόμων, θερμοκηπίου, κυλικείου, γραφείου γεωπόνου, wc και αποθήκης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης και επεσήμανε ότι ο βιοαγρός αποτελεί ένα έργο που θα ωφελήσει πολλούς δημότες, δίνοντας τους την ευκαιρία να καλύπτουν τις ανάγκες τους σε φρούτα και λαχανικά, εξοικονομώντας χρήματα.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Αθανάσιος Χατζημόσχου, δήλωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και πως το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καθορισμένο χρονικό διάστημα των τριών μηνών.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments