ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 25 Ιουνίου 2012
  • Views220

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=R5mMi6MkdlM[/tube]

Τα προβλήματα για χιλιάδες πολίτες που αδυνατούν να αγοράσουν ακόμα και τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους καθημερινά διογκώνονται εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας. Το πρόβλημα αυτό δεν ταλανίζει μόνο τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες, αλλά κυρίως τους συνταξιούχους, οι οποίοι έχοντας εργαστεί για μια ολόκληρη ζωή βλέπουν τους κόπους τους να εξανεμίζονται και τα χρήματά τους να λιγοστεύουν μέρα με την ημέρα. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται, όμως, από τις δημόσιες υπηρεσίες όπως η ΔΕΗ, η Εφορία και οι υπηρεσίες ύδρευσης, οι λογαριασμοί των οποίων φέρνουν κυριολεκτικά σε απόγνωση τους πολίτες.

Μπροστά σε όλη αυτή την δραματική κατάσταση το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Καβάλας αποφάσισε να καταγράψει όσους συνταξιούχους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, με στόχο να μπορέσει (με οποιονδήποτε τρόπο) να προσφέρει μια χείρα βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη.
Δεν είναι, όμως, λίγοι αυτοί οι οποίοι προτιμούν ακόμα και να αποκρύψουν την πραγματική κατάσταση που βιώνουν, καθώς δεν επιθυμούν να τρωθεί η αξιοπρέπειά τους και να κηλιδωθεί η υπόληψή τους.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments