ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 08 Ιουλίου 2012
  • Views462

Το πρόβλημα της έλλειψης νερού σε περιοχές του πρώην δήμου Φιλίππων είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, και έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις. Μια επώνυμη καταγγελία, ωστόσο, που έγινε στο ENA CHANNEL αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο καταγγέλων (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση του σταθμού) ούτε λίγο ούτε πολύ μιλάει ακόμα και για κλοπή (!!!) νερού, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά των αρμοδίων της ΔΕΥΑΚ.

Αναλυτικότερα η καταγγελία (η οποία εστάλη το απόγευμα του Σαββάτου) έχει ως εξής:

Σήμερα και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο όμορφο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων θα παίζονται διάφορες παραστάσεις οι οποίες προβάλλουν την περιοχή μας και προάγουν πολιτισμό.

Πολιτισμό που εμείς οι λιγοστοί κάτοικοι στις Βρυσούλες Φιλίππων δεν απολαμβάνουμε γιατί είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλάμε νερό στα σπίτια μας με τις στάμνες. Γιατί είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε το μαρτύριο της σταγόνας εν μέσω καλοκαιριού και καύσωνα. Γιατί είμαστε αναγκασμένοι να αφήνουμε τα παιδιά μας άπλυτα. Ευτυχώς που υπάρχει και η τρεχούμενη πηγή στο κέντρο του χωριού και γεμίζουμε τα μπιντονάκια μας την ώρα που παίζεται Αριστοφάνης , Ευριπίδης , Σοφοκλής και τόσοι άλλοι λαμπροί λίγα χιλιόμετρα μακριά μας.

Οι άρχοντες του νομού μας παρόντες σε όλες τις παραστάσεις στους οποίους προτείνω για μια χρονιά τα έσοδα από τις παραστάσεις να τα διαθέσουν για να λύσουν το πρόβλημα της περιοχής μας με μια δεξαμενή η μια γεώτρηση.

Οι δε αρμόδιοι της ΔΕΥΑΚ, δεν μπορώ να πω πάντα ευγενέστατοι στα τοπικά κανάλια αλλά άσχετοι μάλλον με το αντικείμενο που τους διόρισαν να εκτελέσουν,  αφού τους εξηγούμε ότι το πρόβλημα πάντα παρουσιάζεται τέλη Ιουνίου (αρχίζουν να ποτίζουν τα καλαμπόκια του κάμπου) και ως δια μαγείας επιτέλους έχουμε τρεχούμενο νερό στα σπίτια μας μετά τον Δεκαπενταύγουστο (όταν πλέον σταματάμε να ποτίζουν τα καλαμπόκια) . Ενημερώνω τον “άξιο” πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ ότι κάποιοι του κλέβουν το πόσιμο νερό για να αρδεύσουν τα χωράφια τους. Αυτό είναι παράνομο και επιπλέον ο δήμος χάνει έσοδα. Αν δεν μπορεί να πιάσει αυτούς που τον κλέβουν ας παραιτηθεί και ας αφήσει να πάρει τον μισθό του κάποιος  περισσότερο άξιος . Και ας σταματήσει να ψεύδεται  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ότι δήθεν στις Βρυσούλες δεν έχουμε συνδεθεί στο νέο δίκτυο ή ότι έχουν βλάβες ή ότι φταίνε οι κάτοικοι που έχουν πολλούς κήπους και αδειάζει γρήγορα η δεξαμενή του χωριού ή ότι υπάρχει αρσενικό που αιωρείται. Του κλέβουν νερό κάτω από την μύτη του ….. Ή μήπως γνωρίζει και κάνει τα στραβά ματιά ;;;;;;

Όπως και να έχει έχουμε δικαίωμα να έχουμε τρεχούμενο νερό στα σπίτια μας και οι αιρετοί και μη του νομού οφείλουν να βρουν μια λύση!!!!! 

Μετά από αυτή την καταγγελία, η απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments