ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 18 Ιουνίου 2013
  • Views250

Όλα τα θέματα που άνοιξαν το τελευταίο διάστημα τέθηκαν επί τάπητος στη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, η οποία, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα συνεχιστεί την Τετάρτη, οπότε θα ληφθούν και αποφάσεις.
Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η προγραμματική βάση λειτουργίας της κυβέρνησης και οι κανόνες που θα διέπουν τη λειτουργία μιας τρικομματικής κυβέρνησης. Επίσης βασικό θέμα είναι η αξιολόγηση της πορείας της χώρας.
«Η απόφαση του ΣΤΕ για την ΕΡΤ, επιτάσσει να λειτουργήσουν άμεσα όλες οι συχνότητες του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα», δήλωσε μετά το τέλος της πολύωρης συνάντησης των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, από τα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου, όπου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς τα κορυφαία ηγετικά στελέχη του κόμματος και ανέμεναν την έκβαση της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επικυρώνεται η κατάργηση της ΕΡΤ και του διοικητικού συμβουλίου της. Διατάσσεται επίσης ο υπουργός Οικονομικών και ο αρμόδιος υπουργός να εκπέμψουν πρόγραμμα από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα μέχρι σύσταση και λειτουργία του νέου φορέα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

 

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments