ΥΓΕΙΑ — 22 Αυγούστου 2012
  • Views174

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η κατάληψη του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου Σερρών από εργαζόμενους που διεκδικούν τα δεδουλευμένα για τις εφημερίες και τις αργίες. Ζητούν δε την απομάκρυνση του διοικητή αποδίδοντάς του ευθύνη για την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Αθανάσιος Ζηλιαχώβαλης, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ξενοφών Εμμανουηλίδης, παρουσία αστυνομικών άλλαξε χτες την κλειδαριά του γραφείου του αλλά δεν το χρησιμοποίησε καθώς προτίμησε να ασκήσει τα καθήκοντά του από το γραφείου της υποδιοικήτριας.

«Σήμερα κάναμε έκτακτη Γενική Συνέλευση αλλά επειδή η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη την αναβάλαμε για αύριο ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι, να μπορέσουμε να περιφρουρήσουμε την κατάληψη και να κάνουμε κατάληψη και στο γραφείο της υποδιοικήτριας», πρόσθεσε ο κ Ζηλιαχώβαλης.

Να σημειωθεί ότι οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Σερρών πραγματοποιούν εδώ και περίπου ένα μήνα επίσχεση εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments