ΔΡΑΜΑ — 16 Μαρτίου 2013
  • Views1191

Η Χωριστή Δράμας έχει ένα πολύ φημισμένο καρναβάλι εδώ και πολλά χρόνια. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα. Με τους συλλόγους και τους ανθρώπους της κωμοπόλεως, πραγματικά με μεράκι να δίνουν πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους για αυτήν την διοργάνωση,με πηγαίο χιούμορ, ευθυμία και αγάπη, οι « Τσαταλτσανοί» με παράδοση στην μουσική αλλά και στα γλέντια υπόσχονται και φέτος με μια πραγματική πανδαισία χρωμάτων με διάθεση πάντα σατυρική να μας δώσουν τις μέρες της «Αποκριάς» αυτό που λείπει από όλους μας ,το γέλιο την χαρά.
Έτσι και φέτος οι «Tσαταλτσανοί» στα πλαίσια του καρναβαλιού το Σάββατο 16 03 13 στις 21:00 πραγματοποιούν τον κεντρικό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Ρέμα» . Την Κυριακή 17 03 13 μας καλούν να απολαύσουμε και να συμμετέχουμε στα αποκριάτικα δρώμενα, με την παρουσία πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Και φυσικά μας προσκαλούν στην αποκορύφωση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού την Καθαρά Δευτέρα , για ένα ξέφρενο και μοναδικό αποκριάτικο κέφι , που με την συνοδεία παραδοσιακών γεύσεων και ποτών, θα μας κάνει να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα των ημερών.
Ραντεβού λοιπόν στην Χωριστή Δράμας, και σε όλες στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού της Χωριστής και οπωσδήποτε την Καθαρά Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, στην παρέλαση των αρμάτων και καρναβαλιστών.
Καλή Σαρακoστή!!!
dramini.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments