ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 26 Μαΐου 2012
  • Views498

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, θα ήθελε να σας ενημερώσει, ότι ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ των ομάδων «Α Ο Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης » 27 Μαΐου 2012 θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο « Ανθή Καραγιάννη» , με ώρα έναρξης 17.00 μ.μ

Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, Ποντιακό συγκρότημα, θα τραγουδήσει τραγούδια του Πόντου, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την γενοκτονία των Ποντίων.

Η παρουσία τμημάτων ποδοσφαιρικών ακαδημιών θα δώσει επίσης την δυνατότητα στην νέα γενιά των ποδοσφαιρικών ταλέντων του νομού, να εγκαινιάσουν τον καινούργιο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Μηχανοκίνητη πορεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ενημερώνει τους Καβαλιώτες ότι αύριο, στις 3.30 το μεσημέρι, θα γίνει μηχανοκίνητη πορεία προς το Ανθή Καραγιάννη.

Όσοι συμμετέχουν στην μηχανοκίνητη πορεία θα ξεκινήσουν από την πλατεία και θα μεταβούνμε ποδήλατα μηχανάκια και όσοι είναι με τα πόδια στο γήπεδο.

Το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας συνεχίζει:

Ελπίζουμε από του χρόνου να μην είμαστε στην ίδια κατηγορία με αυτήν, αλλά το καραβάκι μας θα το ακολουθούμε πάντα και παντού.

Ελάτε λοιπόν όσοι αγαπάτε την ομάδα της πόλεις μας να κάνουμε αυτή την κινητοποίηση για να δείξουμε ότι δεν έχουμε ξενερώσει.

Ο ΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

όλοι την Κυριακή στην πλατεία για τον ΑΟΚ !!

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments