ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 01 Ιουνίου 2013
  • Views154

To φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» αλλά και τους βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στη συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Channel 4.

Η κυρία Κανέλλη κλήθηκε να πει την άποψή της στο συγκεκριμένο κανάλι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός για την άνοδο της ακροδεξιάς στην χώρα μας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η κυρία Κανέλλη μεταξύ άλλων ανέφερε πως «τα κτήνη της Χρυσής Αυγής προκαλούν τον λαό», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν κοινωνίες που τους αντιμετωπίζουν εξοστρακίζοντάς τους. «Αρνούνται ακόμα και το δωρεάν φαγητό που προσφέρουν».

«Τώρα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν αυτές τις φριχτές τακτικές τους μέσα στο Κοινοβούλιο» συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ εκφράζοντας την άποψη ότι ενδεχομένως, οι Χρυσαυγίτες να είναι και χρήσιμοι στο σύστημα: «Νομίζω ότι αυτό χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και τον τρόμο επικεντρώνοντας τα πάντα στο θέμα των μεταναστών», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι οι ακροδεξιοί έχουν εισχωρήσει στους κόλπους της Αστυνομίας και σε ορισμένες περιπτώσεις του στρατού «Είχαν αποκτήσει πρόσβαση όπως κάνουν και τα φίδια. Κοιμούνται για πολύ καιρό και μετά βγαίνουν και δαγκώνουν σκληρά», συμπλήρωσε.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο ποιο είναι το μάθημα που θα μπορούσε να πάρει η Ευρώπη από την Ελλάδα και όλη αυτή την εμπειρία της η κυρία Κανέλλη τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση, να διδαχθεί ξανά ότι η Δημοκρατία είναι ο καλύτερος τρόπος για να κινείται μια κοινωνία.

Δείτε το video

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments