ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 19 Απριλίου 2013
  • Views226

Επί μία ώρα κατέθετε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο γνωστός παρουσιαστής για τη “μαφία της Θεσσαλονίκης”. Στην κατάθεσή του ο Αντώνης Κανάκης παραδέχτηκε ότι ζήτησε άτομα για προστασία στα μαγαζιά του το καλοκαίρι, όταν είχε πολύ κόσμο.

Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει απόσπασμα του διαλόγου:

ΚΑΝΑΚΗΣ: Σε όλο τον πλανήτη Γη τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλειά τους για περιπτώσεις μικροεπεισοδίων.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιατί δεν επιλέξατε να προσλάβετε σεκιούριτι;
ΚΑΝΑΚΗΣ: Δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτή τη δουλειά σεκιούριτι, έχουν μάθει να δουλεύουν με ένα φακό στο χέρι!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Τα πληρώνατε αυτά τα άτομα. Υποστηρίζετε πως δεν υπάρχει κράτος;
ΚΑΝΑΚΗΣ: Σας σοκάρει που η αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα μαγαζιά; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει περιπολίες.  Δεν υπάρχει στον πλανήτη Γη κατάστημα που να περιμένει την αστυνομία για να επέμβει σε καβγά μέσα σε μπαρ. Είναι εθιμικό δίκαιο να υπάρχει φύλαξη.

Ο Αντώνης Κανάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμών. “Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας. Κανένας! Σε υπόνοια εκβιασμού στο παρελθόν πήγα μόνος μου στην Ασφάλεια και το κατήγγειλα.”, τόνισε.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο συνήγορος του Αντώνη Κανάκη διέκοψε ερώτηση της προέδρου. Τότε ο παρουσιαστής του είπε: “Αφήστε τη να με ρωτήσει, πιο γρήγορα θα τελειώσουμε”. “Έχετε καθαρό λόγο και στην τηλεόραση και εδώ”, είπε λίγο αργότερα η πρόεδρος, για να λάβει την απάντηση του 44χρονου παρουσιαστή: “Αφού σκέφτομαι να έρχομαι συνέχεια”!

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments