ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 12 Ιουνίου 2013
  • Views172
«Καλώς ήρθες ανάπτυξη! Καλώς ήρθες success story! Καλώς ήρθες ΥΕΝΕΔ!» τη φράση αυτή χρησιμοποιεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «μια ακόμη στρατιά ανέργων θα προστεθεί μαζί με τους ηθοποιούς στις λίστες του ΟΑΕΔ».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΗ έχει ως εξής:
Δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ότι στα πλαίσια «μεγάλων αλλαγών τολμηρών και ριζοσπαστικών» αποφασίστηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Δήλωσε σήμερα ότι η τρικομματική κυβέρνηση «τολμάει επιτέλους να αγγίξει το πρόβλημα της αδιαφάνειας» που τόσο χρόνια πλήττει και την ΕΡΤ. Δήλωσε σήμερα πως η τρικομματική κυβέρνηση σφραγίζει την ΕΡΤ γιατί ενδιαφέρεται για τον Έλληνα φορολογούμενο. 
Δεν δήλωσε όμως πως αυτό λέγεται υποκρισία, ανάλγητη Μνημονιακή πολιτική, ξαφνικός θάνατος, πεσκέσι στους βαρόνους της Μιντιακής διαπλοκής, ύπουλο χτύπημα στον πολιτισμό, φίμωση της φωνής και της βούλησης του Ελληνικού λαού, κατάλυση και του τελευταίου δικαιώματος που μας έχει απομείνει, της πολυφωνίας. Κι όλα αυτά, για άλλη μια φορά, στις πλάτες των εργαζομένων.  Μαζί με μας τους ηθοποιούς μια ακόμη στρατιά ανέργων θα προστεθεί στις λίστες του ΟΑΕΔ. 
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδικάζει την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης για το σφράγισμα της ΕΡΤ.  Εμείς οι Έλληνες ηθοποιοί συμπαραστεκόμαστε απόλυτα στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικό προσωπικό. Διαλύουν  το Κέντρο Κινηματογράφου, το ΕΚΕΒΙ, το Θεατρικό μουσείο, τώρα και την δημόσια τηλεόραση. 
Γράφει ο ποιητής: Φόβος σύγχυσης. Φόβος ότι η σημερινή μέρα θα τελειώσει με μια άσχημη είδηση. Αυτή είναι πια η ζωή μας! Καλώς ήρθες ανάπτυξη! Καλώς ήρθες success story! Καλώς ήρθες ΥΕΝΕΔ!
Για το ΔΣ του ΣΕΗ
Η πρόεδρος
Ηρώ Μανέ
Ο γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Παλαιοχωρίτης
Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments