ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 22 Νοεμβρίου 2011
  • Views142

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Πανιώνιος, ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Τσάβαλος, και ο Τάκης Λεμονής συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής του πρώην τεχνικού των «κυανέρυθρων».

Με επίσημη ανακοίνωση ο Πανιώνιος, ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Τσάβαλος, και ο Τάκης Λεμονής συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής του πρώην τεχνικού των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Βασίλη Τσάβαλου και του κ. Τάκη Λεμονή, στην οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση για τη λύση της συνεργασίας του προπονητού με την ΠΑΕ και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής των δεδουλευμένων του, καθώς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Επειδή εκκρεμεί ο ορισμός προσωρινής διοίκησης που θα υπογράψει σύμφωνα με το νόμο την οριστική συμφωνία, τα δύο μέρη συμφώνησαν να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για το διορισμό της νέας διοίκησης και ότι παράλληλα η πλευρά του προπονητή είναι ελεύθερη να πράξει κάθε τι νόμιμο για τη διασφάλιση των οικονομικών της συμφερόντων από τη σύμβαση καθώς και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments