ΓΥΝΑΙΚΑ — 03 Μαρτίου 2013
  • Views346

Μπορείς αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά την ημέρα, να έχεις ένα σπίτι σου καθαρό και περιποιημένο. Η συγγραφέας Rose R. Kennedy στο βιβλίο 10 λεπτά νοικοκυριό δίνει μερικές ιδέες…

Συνειδητοποίησε πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις σε 10 λεπτά.Από το να τακτοποιήσεις το ενοχλητικό ντουλάπι του φαρμακείου μέχρι να τινάξεις το στρώμα, να καθαρίσεις το πολύφωτο ή να αφαιρέσεις τις μολυβιές από τον τοίχο.

Διάλεξε τις δουλειές που σου είναι εύκολες.Στον κόσμο των επιχειρήσεων ξεκινάς από την επείγουσα δουλειά, με το σπίτι όμως αυτό δεν ισχύει. Εάν νιώθεις καλύτερα κάνοντας κάποια δουλειά για να ξεμπερδεύεις από αυτήν, δώσε της προτεραιότητα, ακόμη κι αν δεν είναι η πιο κρίσιμη.

Επικεντρώσου στις μικρές.Οι μικρές μπορεί να γίνουν μεγάλες, αν τις αφήσεις για αργότερα. Για παράδειγμα, αν ρίξεις λίγο νερό στα μπολ και τα ποτήρια που είχαν γάλα, θα αποφύγεις το τρίψιμο και το μούλιασμα αργότερα.

Εστίασε στις πιο χρήσιμες.Για παράδειγμα, άλλαξε το φίλτρο του απορροφητήρα ή καθάρισε το φίλτρο του κλιματιστικού. Έτσι, συσσωρεύεται λιγότερη σκόνη και βρομιά μέσα στο σπίτι, οπότε γλιτώνεις κόπο.

Print Friendly

Σούπα με μπακαλιάρο

Σούπα με μπακαλιάρο

Οκτώβριος 23, 2016
Σουφλέ με μελιτζάνες

Σουφλέ με μελιτζάνες

Οκτώβριος 02, 2016
Πιροσκί με φέτα

Πιροσκί με φέτα

Αύγουστος 19, 2016

Share

About Author

ΕΛΕΝΗ

(0) Readers Comments