ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 30 Μαΐου 2012
  • Views155

Μεταξύ συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» το αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς της ομάδας της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό. Το κάλεσμα της διοίκησης του ερασιτέχνη προς τον κόσμο του ΑΟΚ να στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο,  προκειμένου να καλυφθούν κάποια από τα ανοίγματα στον προϋπολογισμό της χρονιάς, δυστυχώς δεν πέρασε. Ελάχιστοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τα παιδιά του Νίκου Καραμπιμπέρη να κοντράρονται με την πιο δυνατή, κατά τεκμήριο, ομάδα που έχει κοντράρει στη φετινή αγωνιστική περίοδο που είναι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στις ισοβαθμίες έχασε την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο του στην Super League.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν φιλικό, ωστόσο ήταν αρκετά δυνατό με τις δύο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο ΑΟΚ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, τόσο που αν προλάβαινε να φορμαριστεί έτσι στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, είναι σίγουρο ότι θα τερμάτιζε πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Παίζοντας μάλιστα και σε έναν άψογο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μπόρεσαν να προσφέρουν στους λιγοστούς φιλάθλους ορισμένους καλούς συνδυασμούς, ένας εκ των οποίων απέφερε το γκολ του 29ου λεπτού, όταν ο Κάμπατζης από αριστερά βρήκε τον Βλάχο που με πλασέ έκανε το 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Γαβριηλίδης.

Η Καβάλα αγωνίστηκε με τους Αποστολίδη, Ρεβυθόπουλο, Κάμπατζη, Κάργα, Σεφερίδη, Προβατίδη, Γαβριηλίδη, Μαυροβασίλη, Βλάχο, Παπαδόπουλο, Παυλή και στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Ντομί, Βαφέας, Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Σαμανίδης και Ουζούνογλου

Για τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκαν οι: Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μπουφίδης, Κιάσσος, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Τσιμίκας Στέργιος, Μπονέρης, Ντα Κόστα, Κόντος, Σερέκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αμουτζάκης, Καρατζάς, Καρασαλίδης, Kασσέρης, Ντιόγκο, Σιάκκας, Μουσικάκης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Γέσιτς, Γκούρτσας.

Φωτογραφία: Γιάννης Σιαπέρας

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments