ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 02 Φεβρουαρίου 2013
  • Views153

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=e4TW6yPDni8&list=UU_E3ROtebnZXH708dOeBgDQ&index=1[/tube]

Η Καβάλα έμεινε ζωντανή στη μάχη επιβίωσης κόντρα στην Ελευσίνα στο κλειστό της Καλαμίτσας αφού επικράτησε με 68-66. Στις τελευταίες κατοχές κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Ηταν αναμενόμενο ένα τόσο σπουδαία, από βαθμολογικής άποψης, παιχνίδι να πάει σε χαμηλό τέμπο και να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Καβάλα ήταν καλύτερη κατά το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 35-30 χάρη στον οίστρο της από τη γραμμή του τριπόντου και τους 11 πόντους του ζεστού Μίτροβιτς.

 

Ο Πανελευσινιακός όμως είχε την απάντηση. Με τους Παπανικολάου και Μαγγουνή να ανεβάζουν η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα όχι μόνο έφερε το παιχνίδι στα ίσια αλλά μπήκε στο τελευταίο δίλεπτο προηγούμενη με τρεις πόντους (63-66).

Σ’ εκείνο το σημείο η Καβάλα έβγαλε τις απαραίτητες άμυνες και με τον Αρμπετ να πετυχαίνει το τρίποντο του ματς κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία.

Σταρ

Ενας εκπληκτικός Κόλεμαν βοήθησε αποφασιστικά την Καβάλα σ’ αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Και τι δεν έκανε ο άνθρωπος, 15 πόντους, 14 ριμπάουντ (7 επιθετικά) και 8 κερδισμένα φάουλ.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments