ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 13 Απριλίου 2013
  • Views126

Την απόφαση του να επανενεργοποιήσει το προφίλ αγνοώντας την εντολή αλλά και την σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Τριφυλίας -κοινοποίησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο Facebook ο π. Χριστόφιλος Γεωργόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας της Ηλείας patrisnews.com .

Ο ιερέας από την Ηλεία δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει το δικό του δρόμο θεωρώντας ότι δεν έχει διαπράξει κανένα κακό και ότι έχει την συνείδηση του καθαρή…

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει (σ.σ. η ορθογραφία είναι του ιερέα):

«ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΣ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ Κ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…»

Νωρίτερα, η Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας με ανακοίνωσή της είχε ασκήσει κριτική στον ιερέα για το ύφος και το περιεχόμενο του προφίλ του στο γνωστό ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Μητρόπολη δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να επιβάλει συγκεκριμένους κάνονες και περιορισμούς σε όλους τους κληρικούς της σε ό,τι αφορά την τήρηση λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

real.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments