ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 22 Απριλίου 2012
  • Views284

Την Ξάνθη επισκέφτηκε το Σάββατο το μεσημέρι ο Θόδωρος Σκυλακάκης, Ευρωβουλευτής, μέλος της “Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη” και συνιδρυτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. παρουσία του ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Ξάνθης.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος κ. Παναγιωτάκης Δημήτριος, ανακοίνωσε και επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Ξάνθης που είναι: Η Δεούδη Μαρία Αρχαιολόγος, ο Χατζημεμίς Τουρκές, ο Κιοσσέ Εκρέμ, Βασίλης Μπασαγιαννίδης και Αζαλίδου Βενέρα.

Στην συνέχεια ο  κ. Σκυλακάκης στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ξάνθη αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο το οποίο χαρακτήρισε δυναμικό.

Τόνισε ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η Δημοκρατική συμμαχία αποτελεί μία θετική φιλοευρωπαϊκή διέξοδος.

Χαρακτήρισε τα δύο μεγάλα κόμματα αδιόρθωτα διότι με τις πολιτικές τους έφτασαν την Χώρα και τους πολίτες της στα χάλια που βρίσκεται σήμερα και συμπληρώνοντας ανέφερε ότι τα μικρά κόμματα λένε πράγματα ανέφικτα τα οποία οδηγούν στην καταστροφή.

Το κόμμα, σημείωσε, ότι είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί υπό  προϋποθέσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Για να αλλάξει το κράτος ανέφερε στην συνέχεια, αυτό  πρέπει να γίνει με σοβαρότητα, συνέπεια και πολύ δουλειά.

Χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές γιατί, όπως σημείωσε, οι πολίτες όσο πλησιάζουν προς την κάλπη θα πρέπει να σκέφτονται για το μέλλων τους και για το μέλλων των παιδιών τους.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/SKYLAKAKIS-1.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Εφιάλτη χαρακτήρισε το 1, 2 εκ. ανέργους και δεν είναι δυνατόν να μην παράγει το ¼ του πληθυσμού και για να γίνει αυτό συμπλήρωσε πρέπει να βρουν δουλειά και για να βρουν δουλειά πρέπει να έρθουν επενδύσεις.

Καυτηρίασε έμμεσα την συμπεριφορά των αριστερών κομμάτων που με τις συμπεριφορές τους και τις κινητοποιήσεις τους διώχνουν επενδυτές –κλείσιμο λιμανιών κ.λ.π. ή κρυπτόμουνα τα μεγάλα κόμματα πίσω από το πολιτικό κόστος λένε την μία φεύγουμε από την Ε.Ε. και την άλλη μένουμε.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/SKYLAKAKIS-2.mp3″ colors=”#900345″ id=”2″ nums=”2″]

Τέλος ευχήθηκε στους υποψηφίους καλή επιτυχία.

[EasyGallery id=’ΣκυλακάκηςΞάνθη’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Θεόδωρου Σκυλακάκη στην Ξάνθη

Πηγή: XanthiTimes

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments