ΕΒΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 30 Μαΐου 2012
  • Views317

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του Νέου Ιωακειμείου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

Τον αγιασμό της θεμελίωσης τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, της Αντιπεριφερειάρχου της ΠΕ Έβρου Γεωργίας Νικολάου, των βουλευτών του νομού, του Στρατηγού της 12ης Μεραρχίας, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, του διοικητού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ιατρών που συνεισφέρουν ανιδιοτελώς στα ιδρύματα της Μητρόπολης, πολλών ιερέων και πλήθους κόσμου.

Με το πέρας του Αγιασμού ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ανέφερε περιληπτικά την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την κατασκευή του Γηροκομείου και τίμησε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Γιαννακίδη, απονέμοντάς του το παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως θέλοντας να τον ευχαριστήσει διότι, όπως είπε ο κ. Άνθιμος «με την μέριμνά του το έργο αυτό από ένα όραμα φτάνει σήμερα στο στάδιο της δημιουργίας».

Το Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο είναι έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments