ΚΑΒΑΛΑ — 15 Απριλίου 2013
  • Views627

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που θέλουν  και τρίτη ναυτιλιακή εταιρεία να δραστηριοποιείται στην πορθμειακή γραμμή «Λιμένα – Κεραμωτή» θα ήθελε να θέσει υπόψη σας τα παρακάτω:

1. Οποιαδήποτε ναυτιλιακή εταιρεία επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πορθμειακή γραμμή «Λιμένα  – Κεραμωτή» οφείλει να πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το χρόνο και όχι επιλεκτικά τους καλοκαιρινούς μήνες, καρπούμενη την αυξημένη τουριστική κίνηση της περιόδου αυτής. Αυτό επιβάλλουν οι κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και η κοινή λογική.

2. Οφείλει, επί πλέον, η νέα ναυτιλιακή εταιρεία να αναλάβει και το μερίδιο των δρομολογίων που της αναλογεί και στην πορθμειακή γραμμή «Πρίνος  – Καβάλα».

3. Η Θ.Ε.Κ., με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και ιδιαίτερα της νότιας Θάσου, θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς, ώστε να μην υλοποιηθεί το νέο σκηνικό που επιχειρείται να στηθεί και που αποβλέπει στην πλήρη εγκατάλειψη της πορθμειακής γραμμής «Πρίνος  – Καβάλα».

Κατόπιν τούτων ζητάμε να συγκαλέσετε άμεσα σε διαβούλευση όλους τους θεσμικούς παράγοντες – φορείς, με θέμα τα δρομολόγια των δύο πορθμειακών γραμμών που συνδέουν το νησί της Θάσου με το ηπειρωτικό τμήμα της Καβάλας για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments