ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 09 Ιουνίου 2013
  • Views166

Για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Όταν δούλευα καμαρινάκιας στο ‘Διογένης Παλλάς’, χιόνιζε στην Αθήνα και σταμάτησα στο Σύνταγμα να φάω ένα κουλούρι. Είδα έναν άστεγο που τον γνώριζα και του είπα ‘Έλα σπίτι μου να κοιμηθείς. Δεν έχω να σου προσφέρω πολλά αλλά τουλάχιστον δεν θα κρυώνεις’. Το κρεβάτι μου ήταν ένα ράντζο θαλάσσης. Μέχρι τα 25 μου κοιμόμουν σε ένα στρώμα θαλάσσης. Το έχω κρατήσει γιατί με προσγειώνει στην πραγματικότητα», είπε ο ηθοποιός περιγράφοντας παράλληλα το υπόγειο επί της Αχαρνών στο οποίο έμεινε μέχρι τα 32 του χρόνια. «Το μουχλιασμένο υπόγειο για μένα ήταν ένα καταφύγιο, ένας ναός. Είχα το δωματιάκι μου και ήταν το σαλόνι μου, το γραφείο μου, το κρεβάτι μου, το λιμάνι μου. Το αγαπούσα. Δεν πέρασα ούτε μια νύχτα ως άστεγος», συνέχισε στο ΕΓΩ Weekly.

Απάντησε, ακόμα, με χιουμοριστική διάθεση, και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου. «Τη χώρισα, γιατί δεν μου έγραψε το σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου. Είναι ένα καλλιεργημένο, μορφωμένο, όμορφο κορίτσι. Είναι ένα ευγενικό πλάσμα, που το σπίτι της είναι ανοιχτό για όλους. Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Δεν υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτά είναι μυθεύματα των δημοσιογράφων. Υπάρχει βαθιά φιλία. Γελάσαμε πολύ όταν είδαμε τι γράφουν. Το απολαμβάνουμε. Ο ένας πια προσφωνεί τον άλλο “σύζυγο και γυναίκα”. Όλη η παρέα μας σατυρίζει. Πιστέψτε με, αν τα είχα με την Μιρέλλα, δεν θα με χαλούσε και θα το έλεγα ευθαρσώς».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments