ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 04 Ιανουαρίου 2012
  • Views1915

Ο Γιάννης Σουμπέκας είναι ο επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς που δίνει ζωή και λάμψη σε όλες τις γυναίκες.  Ταυτόχρονα όμως τα τελευταία χρόνια βρέθηκε να κάνει εκπομπές στην τοπική τηλεόραση και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Ο Γιάννης είναι εραστής της τελειότητας και του επαγγελματισμού, με ότι και αν καταπιάνεται. Αυτό είναι και το μυστικό του για την μέχρι σήμερα επιτυχία του σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και την παρουσία του στην περιφερειακή τηλεόραση.

Σας παραθέτουμε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είχε μαζί του η δημοσιογράφος του ENA CHANNEL Φωτεινή Χατζηϊωαννίδου.

Φωτεινή Χατζηιωαννίδου: Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Σας βλέπουμε στην εκπομπή «Για μια ομορφότερη ζωή» όπου το όνειρο κάθε γυναίκας γίνεται πραγματικότητα και προβάλλεται στο ENA CHANNEL.

Γιάννης Σουμπέκας:  Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ναι από μικρός ονειρεύομαι μια ομορφότερη ζωή και το μόνο που μπορώ να κάνω γι΄ αυτό είναι να κάνω ομορφότερους τους ανθρώπους που με επισκέπτονται στον χώρο μου αλλά και στην εκπομπή.

Φ.Χ.: Πως βρεθήκατε με δική σας εκπομπή;

Γ.Σ.:  Αυτές οι μεταμορφώσεις που γίνονται στις εκπομπές λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο beauty center και έτσι προέκυψε η ιδέα να γίνει εκπομπή και να το βλέπει περισσότερος κόσμος μιας που έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπει κανείς βήμα-βήμα ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας να μεταμορφώνεται σε μία εντυπωσιακή παρουσία, σχεδόν επαγγελματία μοντέλο.

Φ.Χ.: Τι απαιτείται για το στήσιμο μιας εκπομπής;

Γ.Σ.: Υπομονή και χρόνο αλλά το μεγαλύτερο συστατικό είναι η αγάπη και το μεράκι . Επίσης πολύ μεγάλη ευθύνη έχοντας και το βάρος της παραγωγής που αναμφίβολα είναι τεράστιο.

Φ.Χ.: Σε αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Γ.Σ.:  Η κύρια δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση ώστε να αγχώνομαι, όμως η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπεις κάτι που έχεις δημιουργήσει ο ίδιος με πολύ αγάπη και πάει εξαιρετικά στα νούμερα τηλεθέασης νιώθεις πολύ χαρούμενος, γιατί αν μη τι άλλο δείχνει αποδοχή του προϊόντος που προσφέρεις.

Φ.Χ.: Με ποια κριτήρια επιλέγεται τους πρωταγωνιστές σας;

Γ.Σ.:  Θα δείτε εκπλήξεις . Ήδη έχουμε βάλει άντρες στην εκπομπή και θα δείτε άτομα προς μεταμόρφωση που δεν περιμένετε . Για να σας απαντήσω όμως τα άτομα επιλέγονται  ανάλογα με το τι με εμπνέουν αλλά και με το concept που πρέπει να εξυπηρετήσουμε.

Φ.Χ.: Ποια είναι τα συναισθήματα σας με το αποτέλεσμα;

Γ.Σ.: Ω ! Τεράστια χαρά και ικανοποίηση . Εκείνη την στιγμή παρά τις αμέτρητες ώρες δουλειάς το μόνο που βλέπει κανείς είναι ατελείωτα χαμόγελα όχι μόνο από μένα αλλά και από το συνεργείο όλο όπως και από την κοπέλα που έχει πρωταγωνιστήσει.

Φ.Χ.: Πώς επιλέξατε να ξεκινήσετε την ενασχόλησή σας;

Γ.Σ.: Αισθάνομαι ότι με επέλεξε και όχι ότι την επέλεξα. Από πολύ μικρός είχα αυτήν την έμφυτη τάση να κάνω την εμφάνιση του άλλου ομορφότερη αλλά και του να επιλέγω τι του ταιριάζει και τι όχι. Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχω εκπαιδευτεί πάρα πολύ πάνω στο κομμάτι αυτό του image making και δεν σας κρύβω ότι το αγαπώ ιδιαίτερα.

Φ.Χ.:Έχετε κάνει κάποια δουλειά για την οποία είστε ιδιαίτερα περήφανος;

Γ.Σ.: Η δουλειά μου είναι η ίδια μου η ζωή . Περήφανο με κάνει το να εισπράττω την χαρά και την ικανοποίηση  του πελάτη αλλά και διάφορα shows και events που έχω κάνει κατά καιρούς όπως και οι συνεργασίες που είχα με διάσημους και αξεπέραστους ανθρώπους στον χώρο της μόδας και γενικά της τέχνης.

Φ.Χ.: Πως αντιμετωπίζετε τυχόν διαφωνίες με τον πελάτη;

Γ.Σ.: Όλα είναι θέμα σωστής επικοινωνίας. Αν γίνει στην βάση που πρέπει από την αρχή τότε δεν υπάρχουν διαφωνίες . Ξέρετε πρέπει να νιώσεις τον πελάτη, να τον αφουγκραστείς και σαφώς να εκτιμήσεις την εμπιστοσύνη που σου δείχνει αφήνοντας σου την ευθύνη να χειριστείς την εμφάνισή του.

Φ.Χ.: Υπάρχει κάποιο κομμάτι του μακιγιάζ η χτενίσματος που αγαπάτε ιδιαίτερα;

Γ.Σ.: Αγαπώ ιδιαίτερα να ανακαλύπτω και να εκθέτω τα όμορφα και διαφορετικά χαρακτηριστικά και να απαλύνω –σκιάζω τα υπόλοιπα .

Φ.Χ.: Ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς σας;

Γ.Σ.:  Ο χειρισμός του χρόνου .Όταν έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις  ο αδυσώπητος χρόνος έρχεται να σου θυμίσει ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και ότι πρέπει να μπαίνουν όρια στο art μέρος της δουλειάς  .

Φ.Χ.: Τα «όμορφα» ή τα «άσχημα» πρόσωπα έρχονται πρώτα στην προτίμησή σας όταν κάνετε ένα μακιγιάζ; (άσχετα με την υποκειμενικότητα των όρων)

Γ.Σ.: Ένας επαγγελματίας στον χώρο αυτό οφείλει να βλέπει μέσα από τα πρόσωπα τις ψυχές που κατά βάση είναι όμορφες και να βοηθάει στο να εξωτερικευθούν τα όμορφα συναισθήματα και να εμπνεύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση

Φ.Χ.: Μιλήστε μας για τα concept που έχετε κάνει.

Γ.Σ.:  Μμμμ μια φωτογράφηση natural στον υπέροχο Νέστο, σε σταθμό τραίνων μια retro diva , σε ένα οινοποιό κόσμημα της περιοχής όπου είδαμε μια πολύ high αρχοντική φωτογράφηση και έναν γάμο με δύο  πανέμορφα και γλυκύτατα παιδιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δούλεψα με όλα αυτά τα παιδιά και περάσαμε υπέροχες στιγμές δημιουργίας.

Φ.Χ.: Ευχαριστούμε πολύ να ευχηθούμε Καλή Χρόνια με ακόμη πιο ομορφότερες ζωές αναμένουμε την επομένη ομορφότερη ζωή.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments