ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Απριλίου 2013
  • Views228

Μία φράση του αναπληρωτή εισαγγελέα προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο έκανε τον πρώην υπουργό να εκραγεί. Ο κ. Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιώντας φράσεις που εμπεριέχονται στο παραπεμπτικό βούλευμα χαρακτήρισε τους κατηγορουμένους, πρόσωπα με «σταθερή ροπή προς το έγκλημα». Επίσης μίλησε για συγκρότηση συμμορίας που δρούσε με «ανήθικο τρόπο» συστήνοντας εταιρείας με στόχο να συγκαλύψει «τα παρανόμως κτηθέντα από τον πρώτο εκ των κατηγορουμένων» δηλαδή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί  προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος υπερέβη τα εσκαμμένα.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του κ. Γ. Παγορόπουλος συνηγόρου υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Η αγόρευση του κ. Εισαγγελέα μοιάζει με αγόρευση κατόπιν καταδικαστικής απόφασης. Ουδείς όμως εκ των κατηγορουμένων έχει καταδικαστεί. Ας χρησιμοποιούσε τουλάχιστον ο εισαγγελέας τη λέξη φέρεται… Αυτές οι αναφορές δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τέτοιου είδους αγορεύσεις θα έπρεπε να λείπουν από την αίθουσα».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments