ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 10 Ιουλίου 2013
  • Views290

Μια πανέμορφη, ρομαντική, βαθειά φιλανθρωπική και παράλληλα  άκρως ψυχαγωγική βραδιά, σαν αυτές που έχουμε καιρό να ζήσουμε την τελευταία τριετία, ήταν η εκδήλωση της Μέριμνας του Παιδιού Καβάλας στο Paradiso της Ηρακλείτσας την περασμένη Τετάρτη. Ο χώρος όμορφος, ευρύχωρος, αριστοτεχνικά στολισμένος από τις κυρίες της Μέριμνας με φαναράκια παντός είδους, χρώματος και μορφής (άλλα εκ των οποίων σε καλωσόριζαν επί του εδάφους κι άλλα αιωρούμενα από τη φυλλωσιά των δέντρων) οι καλεσμένοι ευδιάθετοι και οι περισσότεροι εξ αυτών γνωστοί μεταξύ τους, άλλαζαν τραπέζι για να χαιρετήσουν αλλήλους ή περιδιάβαιναν το χώρο μοιράζοντας οικειότητες, μια Καβάλα αγνώριστη, μια Καβάλα του παλιού καλού καιρού, μια Καβάλα άλλης εποχής σε ένα υπέροχο, γαλήνιο βραδινό στην Ηρακλείτσα.

 

Παίρνοντας το μικρόφωνο η πρόεδρος του Σωματείου, Αυγή Χρυσανθίδου, χαιρέτησε με το μεστό της λόγο τους παρευρισκόμενους, ενημερώνοντας παράλληλα για την προσπάθεια να κρατηθεί ο Παιδικός Σταθμός στο ύψος και το ύφος των υπηρεσιών των καταγεγραμμένων στο καταστατικό του Σωματείου από το 1956, υπηρεσίες που προσφέρονται στα παιδιά προσχολικής ηλικίας  57 ολόκληρα χρόνια, με την αέναη, φυσικά,  προσπάθεια των κυριών, μελών του ΔΣ του Σωματείου, τις οποίες και ευχαρίστησε θερμά. ( Οι υπόλοιπες κυρίες του ΔΣ, εκτός από την πρόεδρο Αυγή Χρυσανθίδου είναι: Ροδιά Φουρνιάδου, Άννα Κοσμίδου, Ρώσσα Παπαδοπούλου, Τιτίκα Αποστόλου, Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Θεα Παπαγεωργίου, Έφη λαζίδου, Ιωάννα Τσιαμπούση, Σαπφώ Γουργιώτη, Αγγελική Δούρου, Άννα Τζαναβάρη, Μαρία Καραμπουρνιώτη και Λίτσα Δημητρακούδη). Θερμά, επίσης ευχαρίστησε η πρόεδρος και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού.

 

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού χορεύουν

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού χορεύουν

 

Στη συνέχεια η γλυκύτατη γιαγιά ενός μικρού μπόμπιρα του Παιδικού Σταθμού έπλεξε το εγκώμιο της Μέριμνας με χιουμοριστική διάθεση, ενώ αγοράκια και κοριτσάκια χόρεψαν λατινοαμερικάνικους χορούς. Το θαυμαστόν, μεταξύ άλλων, ήταν, βέβαια, η για πολλοστή φορά ανιδιοτελής συμμετοχή του μουσικού συνόλου (των γνωστών και μη εξαιρετέων Κητή-Ελληνίδου), οι οποίοι, φαίνεται, από γιορτή σε γιορτή, να γίνονται διαρκώς καλύτεροι, έχοντας, πλέον, ένα τεράστιο ρεπερτόριο ελληνικής και ξένης μουσικής. Πάντα στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης με χαμόγελο και ακούραστη διάθεση. Εύγε. Το φαγητό και το κρασί προέρχονταν από δωρεές και ήταν απίστευτα γευστικό για την εξυπηρέτηση ενός τόσο μεγάλο αριθμού προσκεκλημένων. Θερμά συγχαρητήρια στο μάγειρα και στο υπόλοιπο προσωπικό του Paradiso.  Θερμές ευχαριστίες στους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που τίμησαν με την παρουσία τους (και τον οβολό τους) την προσπάθεια της Μέριμνας του Παιδιού Καβάλας.

 

Τέλος, πολλές ευχαριστίες και προς τους χορηγούς, τα ποιοτικά προϊόντα των οποίων συντέλεσαν τα μέγιστα στην επίτευξη του τελικού αποτελέσματος:

ΚΡΑΣΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΝΕΡΑ: ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, ΚΤΗΜΑ ΛΑΛΙΚΟΣ, ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΙΜΠΑΣΗΣ, ΑΝΟΔΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΕ.

ΤΡΟΦΙΜΑ: ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΑΡΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΠΕ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ.

ΚΡΕΑΤΑ: ΚΡΕΚΑ ΑΕ, ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ  ΑΕ, ΒΙΚΡΕ ΑΕ, ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ, ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ  ΑΒΕΕ

ΓΛΥΚΑ: ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΚΑΜΠΙNΓΚ  PARADISO, N. Ηρακλείτσα,  ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments