ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Απριλίου 2012
  • Views720

Το απόγευμα της Τρίτης, 24 Απριλίου 2012, η υποψήφια βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Καβάλα Ειρήνη Κουρτίδου χαιρέτησε τους συμμετέχοντες στην ειδική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, της οποίας συντονιστής είναι ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης. Ήταν η μόνη από τους υποψήφιους βουλευτές που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και τους ευχαρίστησε για τον ανιδιοτελή αγώνα, που δίνουν, για την επιτυχία της παράταξης στο νομό Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης, 25 Απριλίου 2012, η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά των Κρηνίδων πρώην Δήμου Φιλίππων, όπου συνομίλησε με πλήθος κόσμους, άκουσε τα προβλήματά τους, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους και δέχτηκε τις ευχές τους για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και την αγορά των Κρηνίδων, ενώ στις 20:00 συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, ως τακτικού μέλους του.

Στη συνέχεια συνάντησε φίλους στο Εκλογικό Κέντρο Ελευθερούπολης και ολοκλήρωσε το ημερήσιο πρόγραμμά της με συνάντηση φίλων στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments