ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 27 Απριλίου 2012
  • Views184

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=af6w7n7I5L8[/tube]

Από 27 Απριλίου 2012 έως και 1 Μάιου 2012 η πόλη της Καβάλας φιλοξενεί τη διοργάνωση της τελευταίας φάσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)

Η τελική φάση, στην οποία μετέχουν έξι ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθή στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και θα συμμετάσχουν 100 και πλέον αθλητές, παράγοντες της Ομοσπονδίας, δέκα διαιτητές και πάρα πολλοί γονείς οι οποίοι θα έρθουν να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους.

Για μια εβδομάδα η Καβάλα θα έχει μια ιδιαίτερη αθλητική ζωντάνια, θ΄ αποκτήσει 300 «πρόξενους και διαφημιστές» της, θα δώσει στις αθλητικές ομοσπονδίες επιτυχείς εξετάσεις οργάνωσης σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων και όλοι μαζί θα στείλουμε το μήνυμα ότι η Καβάλα είναι ένας όμορφος και ενδιαφέρων τουριστικός προορισμός.
Η Ε.Ο.Κ. αναλαμβάνει το οργανωτικό μέρος της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, τη διαφήμιση στις αθλητικές εφημερίδες και το διαδίκτυο και τα έπαθλα. Ο Δήμος Καβάλας από κοινού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναλαμβάνουν τη φιλοξενία για διάστημα πέντε ημερών.

Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, ενώ θα διαρκέσει μέχρι την Πρωτομαγιά. Στο τουρνουά, θα συμμετέχουν έξι ομάδες. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης (σ.σ. την ομάδα που απέκλεισε την Ε.Κ.Καβάλας), τον Εργοτέλη, τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Μαντουλίδη.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments