ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 15 Ιουνίου 2013
  • Views204

“Εδώ και 4 χρόνια, πολιτικοί προϊστάμενοι και ιδιωτικά ΜΜΕ έχουν κηρύξει έναν ανελέητο και κωμικοτραγικά πλέον υποκριτικό πόλεμο απαξίωσης στη δημόσια τηλεόραση”, γράφει ηΜάγια Τσόκλη και προβλέπει ότι από τα τρία κανάλια της ΕΡΤ, μόνο η ΕΤ1 θα κλείσει “θριαμβευτικά”.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: “Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για την ΕΡΤ, που δύσκολο να προσθέσεις κάτι καινούριο. Γιατί μου φαίνεται όμως ότι όλη αυτή η ιστορία θα καταλήξει τελικά σε ένα ‘θριαμβευτικό’, κλείσιμο της ΕΤ1;;;… Ας περιμένουμε τη Δευτέρα…“.

Λίγο αργότερα σχολίασε τον αγώνα των εργαζομένων της δημόσιας τηλεόρασης και το μεγάλο ΟΧΙ του κόσμου στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Εδώ και 4 χρόνια, πολιτικοί προϊστάμενοι και ιδιωτικά ΜΜΕ έχουν κηρύξει έναν ανελέητο και κωμικοτραγικά πλέον υποκριτικό πόλεμο απαξίωσης στη δημόσια τηλεόραση.

Κάποιοι συνεργάτες της ΕΡΤ, μόνιμοι ή συμβασιούχοι, άνθρωποι άξιοι που της αφιέρωσαν τη ζωή και το ταλέντο τους και χάρη στους οποίους ταυτίζουμε σήμερα τη δημόσια τηλεόραση με την εξωστρέφεια, τη δημιουργικότητα, την ποιότητα και τον σεβασμό προς τον τηλεθεατή, κουρελιάστηκαν και πικράθηκαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, καθώς αδίκως και αλύπητα λοιδορήθηκαν και πετροβολήθηκαν.

Σήμερα, αυτοί οι άνθρωποι -και δεν είναι λίγοι-, αυτοί που πάλεψαν και με την πολιτική διαφθορά και τη κομματοκρατία, αυτοί που παρέκαμψαν συνδικαλιστικές τρικλοποδιές και αγκυλώσεις και έκτισαν το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό προφίλ της ΕΡΤ, νιώθουν επιτέλους δικαιωμένοι από την αγάπη του κόσμου. Τους το χρωστάγαμε.

Και μιλώ για ανθρώπους που γνώρισα από κοντά τόσα χρόνια… εύχομαι, αν και όποτε γίνει η περίφημη εξυγίανση της δημόσιας τηλεόρασης (κάτι εντελώς απαραίτητο, μη παρεξηγηθώ), αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν ο πυρήνας και η κινητήριος δύναμη της. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι… Η περίφημη αξιολόγηση μπορεί να γίνει τόσο, μα τόσο, εύκολα!“.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments