ΚΑΒΑΛΑ — 04 Μαρτίου 2013
  • Views218

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας μαζί  με Ενώσεις Καταναλωτών της Βόρειας Ελλάδας είχαν διαδηλώσει κατά της πολιτικής στο πετρέλαιο θέρμανσης που οδήγησε την τιμή του στα ύψη με αποτέλεσμα να αδυνατούν οι πολίτες να το αγοράσουν ώστε να καλύψουν τη βασική βιοτική ανάγκη, της θέρμανσης.

 Με κεντρικά συνθήματα: « Τα πετρέλαιο μειώστε, τη Βόρεια Ελλάδα σώστε. Εμείς κρύο στη ζωή εσείς κρύο στην ψυχή», στις  9 Νοεμβρίου   2012 στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  που πραγματοποίησαν είχαν προειδοποιήσει ότι όχι μόνο θα έχουμε καταστροφή του περιβάλλοντος( παράνομη υλοτομία, ατμοσφαιρική ρύπανση) αλλά θα θρηνήσουμε θύματα. Από τότε έχουν δει το φως της δημοσιότητας ειδήσεις  που αφορούν θανάτους ανθρώπων και μάλιστα νέων εξαιτίας πυρκαγιών στα σπίτια τους, σε μια προσπάθεια να βρουν τρόπους να ζεσταθούν. Η πιο πρόσφατη τραγική είδηση αφορά στον πρόσφατο θάνατο των δυο φοιτητών στη Λάρισα και το σοβαρό κίνδυνο που διατρέχουν άλλοι τρεις φοιτητές που βρισκόταν μαζί τους.

 Η άδικος θάνατος  αυτών των νέων ανθρώπων  μας εξοργίζει.

Καλούμε την κυβέρνηση  

  • να σταματήσει  αυτή την οικονομική πολιτική που εξαθλιώνει καθημερινά τους έλληνες πολίτες
  • να σταματήσει αυτή την οικονομική πολιτική που διώχνει καθημερινά τους έλληνες στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας
  • να σταματήσει αυτή την πολιτική που ενισχύει τις τράπεζες και αφήνει απροστάτευτους τους δανειολήπτες
  • να σταματήσει αυτή τη φορολογική  πολιτική που απομυζά τους μικροοφειλέτες και αφήνει  στο απυρόβλητο τους μεγαλοοφειλέτες
  • να σταματήσει αυτή την πολιτική που σκοτώνει τα παιδιά μας!!!

Φτάνει πια.!!!

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments