ΔΡΑΜΑ — 13 Απριλίου 2013
  • Views566

Καταγραφή των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το  Νοσοκομείο Δράμας έκαναν κατά την διάρκεια επίσκεψης τους ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και Υποψήφιοι Δημοτικοί  Σύμβουλοί που τον συνόδευαν στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος.

            Η επίσκεψη έγινε μετά από συνεννόηση με εργαζόμενους του νοσοκομείου που μετέφεραν στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο τις ανησυχίες τους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του.

            Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρωτή Διοικητή κ. Τζανέτη Φώτη, με την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, τον Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής κ. Βλαχογιάννης Ανέστης, τον Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής κ. Θεοδωρίδη Νικόλαο, τον Διευθυντή της Μ.Ε.Θ. κ. Σγουράδη Απόστολο, το Δ.Σ. του Εργασιακού Σωματείου και τους κ. Χαλυβίδη Γιώργο και Ερμείδη Παναγιώτη, τον πρόεδρο του Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Νίκο Ηλιάδη καθώς και με τον απερχόμενο Διοικητή.

            Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχουν στους πολίτες της Δράμας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διατηρώντας το επίπεδο του νοσοκομείο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

            Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ στα προβλήματα που υπάρχουν, μεταξύ αυτών στην έλλειψη προσωπικού, στην έλλειψη φαρμακοποιού (ζήτημα που δημιουργεί τεράστια προβλήματα όπως υπογράμμισαν οι εργαζόμενοι), έλλειψη φυλάκων (ζήτημα ασφάλειας προσωπικού και ασθενών), έλλειψη οδηγών και τραυματιοφορέων ασθενοφόρων καθώς και στην ανάγκη ενίσχυσης του  εξειδικευμένου προσωπικού για την πλήρη λειτουργία της Μ.Ε.Θ.

            Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Μαμσάκος δεσμεύτηκε πως θα ενώσει την φωνή του με τις φωνές διαμαρτυρίας των εργαζομένων του νοσοκομείου και θα φέρει το ζήτημα  της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος προ ημερήσιας διάταξη θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας. Επίσης με την συνδρομή του Περιφερειακού Συμβούλου και Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Στέλιου Παπαδόπουλου το θέμα θα προωθηθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

            Όπως υπογράμμισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος φορείς και πολίτες από κοινού, με ενιαία γραμμή διεκδίκησης, πέρα από κόμματα, χρώματα και συμφέροντα μπορούν να αγωνιστούν για να πετύχουν την ικανοποίηση αιτημάτων του τόπου

DSC_0183 DSC_0186 DSC_0195 DSC_0197

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments