ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 27 Ιουνίου 2013
  • Views173

Σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άσκησε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, ανέφερε ότι: «Αυτή η συνύπαρξη θα ευνοήσει μόνο το ΠΑΣΟΚ» και υποστήριξε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει προοπτικές πέραν του τετραμήνου. Κάτι που, όπως είπε, το πιστεύουν και τα ίδια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. «Να μου πει ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Σαμαράς αυτό που τους έλεγα εκεί μέσα: Υπάρχει περίπτωση τα λεφτά που πήραμε να είναι τα τελευταία; Να πουν δεν θα ξαναπάρουμε λεφτά. Όχι, θα ξαναπάρουμε λεφτά και τα νέα λεφτά σημαίνουν νέα μνημόνια. Εάν δεν επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στα χέρια μας, δεν θα έχουμε καμία προοπτική. Εθνική πολιτική και εθνικό νόμισμα, το μόνο που μας σώζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ακόμη ότι: «Η βάση της ΝΔ αντιδράει και λέει δεν ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση-στην παρούσα φάση τουλάχιστον- να ενωθεί με τη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Μας χωρίζει η άβυσσος. Υπάρχει τρόπος να συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία: Μόνο εάν σοβαρευτούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είπε: «Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς δεν είναι σοβαρός σήμερα. Ό,τι κάνει το κάνει μόνο για να παραμείνει στην καρέκλα. Ο Σαμαράς είχε μια ευκαιρία με το θέμα της ΕΡΤ να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές. Τώρα, έχει γίνει ένα γιαλαντζί κόμμα με γιαλαντζί απόψεις».

Ο κ. Καρατζαφέρης πάντως υποστήριξε, αναφορικά με τα δικά του σχέδια, ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο ο δήμος της Αθήνας.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments