ΚΑΒΑΛΑ — 01 Μαρτίου 2013
  • Views205

Με αφορμή την κριτική που ασκεί μερίδα του τοπικού Τύπου για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας θα πρέπει να τονιστεί ότι:

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας που σκοπό έχει την στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ακραία οικονομική κρίση λειτουργεί συμπληρωματικά στη συνολικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλες τις προνοιακές δομές τις πολιτείας.

 Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι άριστη κι αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται καθημερινά οι εκατοντάδες δικαιούχοι του. Διοικείται από διαπαραταξιακή επιτροπή του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας και καθ’ όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε διατυπώθηκαν από μέλη ουσιαστικές προτάσεις για βελτίωση της λειτουργίας του. Επιπλέον, οι εθελοντικές προσφορές και χορηγίες μεμονωμένων επαγγελματιών και οργανωμένων φορέων συντελούν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του.

 Τέλος, όσον αφορά τα χρήματα που δαπανώνται για την αγορά προϊόντων αυτά υπόκεινται στους γενικότερους περιορισμούς λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments