ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 12 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views1049

Την επιστροφή της Καβάλας στις επαγγελματικές κατηγορίες και την συμμετοχή της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Football League χαιρετίζουν, με ανακοινώσεις τους, η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.Κ. “Γαλάζιοι Αργοναύτες”. Στις ανακοινώσεις τους οι δύο σύνδεσμοι αναφέρονται στην ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα μέχρι να δικαιωθεί (έστω και μερικώς), ενώ επισημαίνουν ότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει να πορευτούμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας μας.

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Συμπολίτες, μια πόλη, μια ομάδα, μια αγάπη!!!

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο απίστευτης ταλαιπωρίας για τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, μετά από ένα χρόνο κοροϊδίας, εμπαιγμών, παλινωδιών, αναιρέσεων και αναβολών, ήρθε η ώρα που ο ΑΟΚ ξαναβρίσκει το δρόμο του, έστω και στο πρωτάθλημα της Football league.

Σε όσους τολμούν ακόμη να αμφισβητούν το δίκαιο αυτής της απόφασης, θα πρέπει να τους θυμίσουμε ότι η ομάδα μας έχει ένα από τους αρτιότερους φακέλους στη Football league σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες, έχει την έγκριση της Ε.Ε.Α., έχει την ομόφωνη απόφαση της Ε.Π.Ο. και έχει την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Football league καθώς από τις 18 ψήφισαν υπέρ μας οι 14.

Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί, ότι ο ΑΟΚ θα παίξει στην Football league κάνοντας μια μεγάλη παραχώρηση καθώς η κατηγορία που του ανήκει είναι η Super league, από όπου και τον γκρέμισαν άδικα.Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους αγνούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της, τους ανθρώπους της ΕΠΣΚ και τον κ. Σουφλέρη για τις πολύτιμες παρεμβάσεις τους, τους λίγους αιρετούς που ασχολήθηκαν σοβαρά με την διάσωση της ομάδας , το κ. Καλατζή, το κ. Παναγιωτόπουλο, τον κ. Εμινίδη και τον ερασιτέχνη ΑΟΚ. Ιδιαίτερα όμως τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Τσοκτουρίδη για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε όλο αυτό το χρόνο.

Καλούμε όλους τους απανταχού Καβαλιώτες φιλάθλους, όλους τους οργανωμένους συνδέσμους, να συστρατευτούμε, να δώσουμε το δικό μας αγώνα και να στηρίξουμε την πολυαγαπημένη μας ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί πάλι στα σαλόνια της Super league. Φίλοι Καβαλιώτες, νέοι και νέες, αν μάθαμε κάτι αυτό το χρόνο που πέρασε, ήταν τα πραγματικά αισθήματα που τρέφουν οι άλλες ομάδες για εμάς. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να τους γυρίσετε την πλάτη και να στηρίξετε μόνο τον ΑΟΚ. Τώρα είναι η δική μας σειρά να βοηθήσουμε την ομάδα. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στη πρώτη προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου το γήπεδο θα πρέπει να είναι κατάμεστο.

Συμπολίτες, μια πόλη, μια ομάδα, μια αγάπη!!!

Σ.Φ.Α.Ο.Κ. Γαλάζιοι Αργοναύτες: Μερική αποκατάσταση της αδικίας

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΟΚαβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» καλωσορίζει την μερική αποκατάσταση της αδικίας των πολιτικών ενάντια στην ομάδα μας και κατ’ επέκταση στην πόλη μας.

Μετά από ένα χρόνο περιπλάνησης σε πρωτόγνωρα για την ομάδα και την ιστορία της λημέρια, καλούμαστε όλοι να δώσουμε το δυναμικό παρόν και να οδηγήσουμε την ΑΡΓΩ στην κατηγορία και στην θέση που της αρμόζει.

Στην προσπάθεια αυτή δεν χωράνε αντιπαραθέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες αλλά ομαδικός και οπαδικός αγώνας.

Η δικαίωση θα επανέλθει όταν γίνει πράξη το σύνθημα

«ΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ»

Πρώτη προπόνηση

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Για αύριο Πέμπτη ανακοινώθηκε συνάντηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας με τον προπονητή και τους συνεργάτες του στις 18:00 (και πάλι στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη).

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments