ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Απριλίου 2012
  • Views195

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=snC3C_RMuuI[/tube]

Δήλωση Γεωργίου Καλαντζή υπέρ του ΑΟΚ

«Η αγωνία του ΑΟΚ σύντομα θα τελειώσει» δήλωσε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής και επεσήμανε χθες πως η πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος της Καβάλας.

Αυτή η κατάφορη αδικία στην ιστορική ομάδα της Καβάλας έφτασε η ώρα να αποκατασταθεί. Η καρδιά μας χτυπά στον ΑΟΚ. Δεν ξεχνάμε πως υποβάθμισαν την ομάδα και «ασέλγησαν» εις βάρος των οπαδών, των παικτών, των Καβαλιωτών. Οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και οι φίλαθλοι που είναι στα δύσκολα κοντά στην ομάδα περιμένουν με αγωνία τη συμπαράσταση όλων μας.

Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγες ημέρες η εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την οποία παρέχονται διευκρινίσεις για την εφαρμογή του N.4056/2012 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις» όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου του βουλευτή Καβάλας Σάβα Εμινίδη Όπως σημειώνεται εκσυγχρονίζονται οι διαδικασίες και αποφεύγεται η γραφειοκρατία με ρυθμίσεις όπως:
– Η αλλαγή του μοντέλου αδειοδότησης με την έκδοση της άδειας να προηγείται του ελέγχου της εγκατάστασης.
– Η απλοποίηση όλων των περιβαλλοντικών, χωροταξικών και πολεοδομικών εγκρίσεων και διαδικασιών με την εφαρμογή τυποποιημένων προτύπων που θα επιφέρει τη μείωση του κόστους για την έκδοση των αδειών.
– Η δημιουργία της υπηρεσίας μιας στάσης στην οποία θα απευθύνεται αποκλειστικά ο κτηνοτρόφος χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει σε άλλη Δημόσια υπηρεσία.
– Η σύσταση στην έδρα κάθε Περιφερειακής Ενότητας μιας ευέλικτης τριμελούς επιτροπής σταυλισμού που θα είναι αρμόδια για τον έλεγχο και τη διενέργεια αυτοψίας και θα αποτελεί το γνωμοδοτικό όργανο της Περιφέρειας.
– Η δημιουργία του αυτοτελούς ηλεκτρονικού μητρώου κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και μονάδων και η υποχρεωτική ανάρτηση όλων των αδειών και εγκρίσεων στο διαδίκτυο.

Συνέντευξη τύπου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτριου Παπουτσή

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής όπου επέλεξε να κάνει ευθεία επίθεση στη ΝΔ κατηγορώντας τη 5χρονη θητεία της ως κυβέρνηση για τα δεινά που ζει η χώρα και η οικονομία της. Μίλησε για διπλασιασμό του χρέους της χώρας κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ αλλά και για τα ποσοστά ανάπτυξης της χώρας που επί θητείας Καραμανλή έφτασε σε αρνητικό πρόσημο. Εξήγησε πως το χρέος δεν σβήνεται από ένα μαγικό χέρι αλλά με μία πολιτική που γρήγορα θα μπορούσε να τιθασεύσει τη γιγάντωση του χρέους και να ανακόψει τη πορεία προς τη χρεοκοπία της χώρας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων του για τα μεγάλα ζητήματα του νομού, όπως τη ΒΦΛ, τη Καβάλα όιλ, την επιδότηση των επιχειρήσεων με το 12% αλλά ακόμη και την ομάδα του ΑΟΚ και τον υποβιβασμό της.
Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 6ης Μαίου στο Στέκι της Νέας Πόλης. οι υποψήφιοι τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί δύναμη από τους ψηφοφόρους του χωρίς υποσχέσεις και πως πρώτο μελημά του είναι οι κινήσεις για κοινωνικές παροχές και διαφύλαξη της δημοκρατίας. Σημείωσαν ότι αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές μεταπολιτευτηκά, σε ένα κατοχικό όπως το χαρακτήρισαν καθεστώς.

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Καβάλα

Το ψηφοδέλτιο σε συνδυασμό με τις θέσεις του κόμματος παρουσίασε σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρος Σκυλακάκης. Ο κ. Σκυλακάκης μεταξύ άλλων μίλησε για περίεργες συνεργασίες των άλλων κομμάτων υπογραμμίζοντας ότι το ΔΗΣΥ κράτησε καθαρή γραμμή, μίλησε για τις αλλαγές θέσεων του Σαμαρά και συμπλήρωσε πως το ΔΗΣΥ προσφέρει μία θετική και ρεαλιστική λύση.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments