ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 27 Ιουνίου 2013
  • Views139

Ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση ξεκαθαρίζουν δύο στελέχη του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, με άρθρο του στο ηλεκτρονικό περιοδικό “Μεταρρύθμιση” επισημαίνει ότι οι λόγοι που οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια τη ΔΗΜΑΡ να βρίσκεται στην απέναντι όχθη από τον ΣΥΡΙΖΑ “παραμένουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι μια στείρα αντιπολιτευτική δύναμη, ανέξοδης παροχολογίας, που αντιμάχεται κάθε έννοια μεταρρύθμισης και που με την πολιτική του οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ και κατ’ επέκταση στη χρεοκοπία”.

“Υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως είναι σήμερα; Κατά τη γνώμη του γράφοντος, όχι”, υπογραμμίζει.

Στο μεταξύ, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης με συνέντευξή του στο ΑΠΕ τονίζει ότι η Αγίου Κωνσταντίνου αρνείται τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ “η οποία είναι μία τυφλή αντιπαράθεση με την ΕΕ, χωρίς αποτελέσματα και εναλλακτικές λύσεις”.

Ο κ. Μαργαρίτης προσθέτει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθήσει να έχει αυτή τη μη ρεαλιστική γραμμή, τα περιθώρια συνεννόησης στενεύουν.

“Θέλω όμως να το κάνω καθαρό: Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις γιατί δεν ξεκαθαρίζει με ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε απέναντι στην τρόικα”, σημειώνει.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments