ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 09 Ιουλίου 2013
  • Views429

Την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ υπέβαλε η Γιώτα Τριγώνη.

Ο λόγος της παραίτησής της, όπως η ίδια δηλώνει, είναι η “πρωτοφανής επίθεση” που δέχτηκε σχετικά “με την ασυμβατότητα” της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και του ρόλου της “ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας”.

Η ίδια, πριν από πέντε περίπου μήνες πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Athens through my eyes”.

Σκοπός της ήταν να παρουσιάσει την Αθήνα με τη δική της οπτική και να επικεντρωθεί στις ομορφιές της πόλης. Η κριτική που δέχθηκε είχε να κάνει με το γεγονός ότι, όπως σημείωναν οι επικριτές της, η κ. Γαλανού πρόβαλε περισσότερο τον εαυτό της μέσα από τις φωτογραφίες, παρά τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονταν στο ξενοδοχείο “And Hotel” της Κωνσταντινούπολης από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Γιώτα Τριγώνη σε ανακοίνωση – απάντηση της αναφέρει αναλυτικά:

“Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα συμμετέχω στο μετοχικό κεφάλαιο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται δίπλα στην Αγιά Σοφία. Το γεγονός αυτό με καθιστά υπεύθυνη όπως και τους υπόλοιπους μετόχους για την πορεία και τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Η συμμετοχή μου στην διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τριάμισι περίπου χρόνια και είχε σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσε μέσο ανταγωνισμού με τον οποιονδήποτε ελληνικό τουριστικά προορισμό.

Παρόλα αυτά αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, που αποτελεί όπως εκτιμώ πρωταρχικό στόχο όλων μας, πήρα την πρωτοβουλία να αναπτύξω μαζί με τους προσωπικούς μου συνεργάτες μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της Αθήνας.

Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από την Αθήνα και έχει ως δεύτερο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αποτελεί για μένα ένα αγωγό μεταφοράς θετικών εικόνων της Ελλάδας στο εξωτερικό ενισχύοντας το κλίμα που διαμορφώνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα μια πρωτοφανή για εμένα επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας.

Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες”.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments