ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 03 Ιουνίου 2013
  • Views715
Απίστευτο θράσος από αυτούς που πλούτισαν πάνω στο δράμα του ελληνικού λαού

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!

Η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που από κοινού κατηγορούνται για την υπόθεση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Η προσφυγή ξεκινά με ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται η κ. Σταμάτη, όπου αναφέρονται και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μεταξύ των οποίων κι αυτή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στο κείμενο που κατέθεσε η κ. Σταμάτη επικαλείται σειρά παραβιάσεων από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης όπως την παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς της, καθώς και τη μη δυνατότητα προσφυγής.

«Δεν προβλέπονται στην ελληνική έννομη τάξη ένδικα μέσα για να ασκήσω και να κριθεί η παράβαση του τεκμηρίου της αθωότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά η προσφυγή.

Το καλύτερο βέβαια βρίσκεται στο τέλος της προσφυγής που αποκλειστικά δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr.

H κ. Σταμάτη δεν ζητά απλώς να αναγνωρίσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την παραβίαση των δικαιωμάτων της.

Ζητά και χρήματα από το ελληνικό κράτος!!!

“…επιφυλάσσομαι να καθορίσω νομότυπα και εμπρόθεσμα το αίτημά μου για δίκαιη και εύλογη ικανοποίηση για την ζημιά που υπέστην συμπεριλαμβανομένης και της χρηματικής ικανοποιήσεώς μου λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστην από την παραβίαση των ανωτέρω δικαιωμάτων μου καθώς και την δικαστική μου δαπάνη”.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την προσφυγή και τα… συμπεράσματα δικά σας:

1 3 4 5 6 7 8 9

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments