ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ — 20 Απριλίου 2013
  • Views142

Την αμερικανική ανατροφή των δραστών του μακελειού, κατηγορεί ο πρόεδρος της Τσετσενίας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BuzzFeed ο Ramzan Kadyrov προέβη σε μια γραπτή δήλωση σχολιάζοντας όλα όσα αναφέρονται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για την καταγωγή τους και τα πιστεύω τους.

«Είναι μάταιες οι προσπάθειες ορισμένων να συνδέσουν την Τσετσενία με τις πράξεις των αδελφών  Τσαρνάεφ εφόσον αποδειχτεί ότι εκείνοι είναι οι δράστες.  Μεγάλωσαν στην Αμερική και εκεί διαμόρφωσαν τα πιστεύω τους. Είναι απαραίτητο να αναζητήσει κανείς τις ρίζες του κακού στην Αμερική (…).

«Τραγικά γεγονότα συνέβησαν στη Βοστώνη. Μια τρομοκρατική επίθεση σκότωσε ανθρώπους και έχουμε ήδη εκφράσει τα συλλυπητήριά μας στον αμερικανικό λαό. Σήμερα τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας από τους αδελφούς Τσαρνάεφ σκοτώθηκε απο αστυνομικους την ώρα που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν. Θα ήταν προτιμότερο εάν μπορούσαν να τον συλλάβουν και τον ανακρίνουν και να καθοριστεί εάν είναι ένοχος για τις επιθέσεις. Αλλά όπως φαίνεται οι αρχές ήθελαν να ηρεμήσουν την κοινωνία με όποιο κόστος»

Print Friendly

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Οκτώβριος 21, 2016
Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 21, 2016
Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Οκτώβριος 20, 2016
Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 20, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments