ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 27 Οκτωβρίου 2012
  • Views209

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=6I67_9-4QUY[/tube]

Νέα απίστευτη πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή! Ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι ο (μεγαλωμένος και ανδρωμένος μπασκετικά στην Καβάλα) Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι Έλληνας!

Ένας άνθρωπος που έχει τιμήσει το εθνόσημο, που έχει συνδέσει το όνομά του με του τις τεράστιες επιτυχίες της επίσημης αγαπημένης και έχει κάνει εκατομμύρια συμπατριώτες μας περήφανους, άκουσε ότι δεν είναι Έλληνας! Αυτό… ξεστόμισε ο Ηλίας Παναγιώταρος,  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος… κατά τα άλλα δεν ενστερνίζεται τα δόγματα της Αρίας Φυλής.

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα», είπε χαρακτηριστικά στο Extra 3! Και για… κερασάκι, «πέταξε» ότι δεν υπάρχει κανείς νόμιμος μετανάστης στη χώρα μας!

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στον Ηλία Παναγιώταρο είναι ότι καλά θα κάνει όλα αυτά που είπε για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να τα πει μπροστά του. Ελπίζουμε, μόνο, να μην αντιδράσει όπως ο Νέναντ Κρστιτς στο παρακάτω βίντεο (από το 0:39 και μετά), το οποίο δείχνει σκηνές από την σύρραξη σε φιλικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Σερβίας το 2010.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Wg4iZQEHpXs[/tube]

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments