ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 08 Ιουνίου 2012
  • Views210

Το Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας και η Δημιουργική Ομάδα του Wood Water Wild festival, ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και επισκέφτηκαν το μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας το τριήμερο 1 έως 3 Ιουνίου, συμβάλλοντας έτσι στην πολύ μεγάλη επιτυχία του. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια ΑΜΘ-ΠΕ Καβάλας, τον Δήμο Καβάλας, τη Δημωφέλεια, το ΚΠΕ Φιλίππων και τη Τροχαία Καβάλας για την ανεκτίμητη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας, το Κύκλοτρον, τον Ε.Ο.Σ. Καβάλας, τη Digital-Vision.gr, τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, το Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας, το σύλλογο Ωρίων, τη Σπηλαιολογική Ομάδα Πρωτέας, τη Μοτολέσχη Καβάλας, το club 4X4, το Σύλλογο Καταδρομέων, το Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας, το Άλικο Ρόδο, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, τους Παραμυθάδες, τον Αίσωπο, το Ωδείο Νεάπολις, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους δύο αγώνες και όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς μας.

Θεωρούμε ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους εθελοντές που προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που γνωρίσαμε ανθρώπους με ευαισθησίες και αγάπη για τη φύση, το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο. Θα είναι μεγάλη χαρά να τους έχουμε κοντά μας και στο επόμενο Wood Water Wild festival.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments