ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 28 Μαΐου 2013
  • Views547

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Καβάλας ευχαριστούμε θερμά

-το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για την ψυχαγωγία των μεγάλων  παιδιών στον κινηματογράφο Απόλλων την Κυριακή  στις 26-5-2013 και για την προσφορά του μεσημεριανού γεύματος σε όλα τα παιδιά την ίδια ημέρα.
-το προσωπικό των Δ/σεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Δ/ντες κ.Γεωργιάδη και κ.Χεριστανίδη  για την πρωτοβουλία και πραγματοποίηση εκδήλωσης για τα παιδιά του Κέντρου την Κυριακή στις 26-5-2013 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λυδίας, το τοπικό τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τον Δήμο Καβάλας, την Τοπική Κοινότητα Λυδίας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Δόξας Λυδίας, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λυδίας , το Δημοτικό Σχολείο Λυδίας, τους εκπαιδευτικούς, τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους γονείς και τους μαθητές   για την συμμετοχή τους και την εθελοντική ευγενική προσφορά τους.
-τον Δήμο Καβάλας για την προσφορά της μικροφωνικής εγκατάστασης, στην συνάντηση των παλαιών τροφίμων  στο Κέντρο στις 25-5-2013, τον κ.Πέτρο Τουρναβίτη για την προσφορά νερών και αναψυκτικών, την κ.Αυγή Χρυσανθίδου για την προσφορά  αρτοποιημάτων και γλυκών,  το κατάστημα Αλλοτινό καθώς και τον  κ.Νίκο  Καραγιαννακίδη, καθηγητή και ιστορικό για την βοήθειά του στην εκδήλωση αυτή.
-τον κ.Νίκο  Παναγιωτόπουλο, Υφυπουργό Εργασίας και τους συνεργάτες του γραφείου του κ.Ευριπίδη Ζαιμίδη, κ.Θεόδωρο Μάνταλο, κ.Παναγιώτη Τζιεσλη και κ. Εφη Καρακοσμά για το ποσό των 160 ευρώ που πρόσφεραν στα παιδιά του Κέντρου αντί στεφάνου στη μνήμη των θανόντων Γιάννη και Ανατολής Πριονίδη.
-την κ.Μαρία Παπαδοπούλου για το ποσό των  70 ευρώ  που πρόσφερε στα παιδιά του Κέντρου
-την κ.Ροδιά Φουρνιάδου, Δικηγόρο Καβάλας και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για το ποσό της αποζημίωσής της που έλαβε ως μέλος στις συνεδριάσεις και που πρόσφερε στα παιδιά του Κέντρου
– το νηπιαγωγείο του Παλαιοχωρίου Καβάλας για τα τρόφιμα  ποσού  360 ευρώ που πρόσφερε  στο Κέντρο
-τον Σύλλογο Παλαιοχωρίου Καβάλας για τα τρόφιμα,  παιχνίδια και ρούχα  που  πρόσφερε στα παιδιά του Κέντρου
-τον Δ/ντη κ.Γιαμαλίδη  της εταιρίας Οmegatextil, την  κ.Τσακίρη  Λούλα και  κ.Χαιτίδου Χαρούλα για τα ενδύματα  που έφεραν στα παιδιά.
-τον Δ/ντη κ.Ευριπίδη Παπάζογλου και το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας για τα τρόφιμα που έφεραν στα παιδιά του Κέντρου
-τον Σύνδεσμο Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας για την ψυχαγωγία των παιδιών και προσφορά γεύματος στα παιδιά.
-την ΟΝΝΕΔ Καβάλας για τα τρόφιμα και παιχνίδια που πρόσφεραν στα παιδιά του Κέντρου.
-το Σούπερ Μάρκετ  Μασούτης  για τα τρόφιμα που πρόσφεραν στα παιδιά του Κέντρου.
-το αρτοποιείο Ζυμωτό του κ. Κιτσουκάκη για τα διάφορα αρτοποιήματα που προσφέρει εβδομαδιαίως στα παιδιά.
και όλους αυτούς που ανώνυμα καταθέτουν τις όποιες προσφορές τους και μας βοηθούν στο έργο μας.
Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments