ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 03 Απριλίου 2013
  • Views322
Το οικονομικό αδιέξοδο της οικονομικής-νομισματικής πολιτικής, που έχει ως μοχλό της και Θεό της το Ευρώ, έχει ως κατάληξη την ανεξέλεγκτη αύξηση της ανεργίας, την συρρίκνωση των μισθών και συντάξεων, το φαινόμενο της αύξησης των οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, την αύξηση των αστέγων, την υπερχρέωση των Ελλήνων στις τράπεζες, το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία, την διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής.

Σήμερα βιώνουμε μια ευρωζώνη όπου η Γερμανία με τους συνεργάτες της, με όχημα το Ευρώ, καταληστεύει το φτωχό νότο, στοχεύοντας στην εξαγορά των πλουτοπαραγωγικών πηγών του αντί πινακίου φακής, υπονομεύοντας Εθνικές συνειδήσεις και Λαϊκές κατακτήσεις.

Μέσα σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον τα κόμματα εξουσίας, και όχι μόνο, υπηρέτες ξένων και ντόπιων συμφερόντων, στηρίζουν το σημερινό οικονομικό μοντέλο, διατηρώντας τις καρέκλες τους και εξαγοράζοντας τις όποιες απολαβές τους, αποκαλούμενοι από την πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού λαού ως ευρωλιγούρηδες.

Από την άλλη πλευρά, πολιτικά πρόσωπα καθώς και φορείς, εμφανίζονται και αυτοαποκαλούνται ως ευρωσκεπτικιστές, προσπαθώντας να ελέγξουν και να εκμεταλλευτούν την λαϊκή αγανάκτηση, χωρίς να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις-προτάσεις.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, σεβόμενο τις αρχές του, δηλώνει ότι τη λύση πρέπει να την δώσει ο Ελληνικός Λαός με δημοψήφισμα, αφού τεθούν όλες οι απόψεις δημοκρατικά και ισότιμα.

Από το Γραφείο Τύπου

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments