ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 25 Ιουνίου 2012
  • Views299

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση που ετοίμασε ομάδα νέων ανθρώπων της μουσικής και της τέχνης στη Καβάλα προσπαθώντας να βάλουν και τη Καβάλα στο χάρτη της Ευρωπαικής Ημέρας της Μουσικής, τη Πέμπτη 21 Ιουνίου. Οι παραγωγοί του Ακρόαμα συνεργαζόμενοι με την Mince Music αποφάσισαν για δέυτερη φορά φέτος, μετά τη περσινή εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση, να ξαναενώσουν τις δυνάμεις τους πετυχαίνοντας να δώσουν ζωή και κίνηση στη γειτονιά του Αγίου Νικολάου.
Με 2 έμπειρους dj’s να αναλαμβάνουν από νωρίς το warming up των συναυλιών ο κόσμος που περπατούσε τον Άγιο Νικόλαο διαπίστωσε ότι κάτι καλό συμβαίνει και κυρίως free. Τη σκυτάλη αμέσως μετά, στα 2 stage που είχαν στηθεί στη περιοχή παρέλαβαν οι μπάντες που προσφέρθηκαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς να συμμετέχουν στη διοργάνωση.
Το stage μπροστά από τη πλατεία του Αγίου Νικολάου φιλοξένησε αρχικά τον ραδιοφωνικό παραγωγό Fiodor Ilic τον οποίον διαδέχτηκαν οι ροκ μπάντες του Ωδείου Νεάπολις. Στο stage της οδού Δαρδανελλίων το πρόγραμμα άνοιξε ο dj Meet SoS με τους αγαπημένους Balkan και ska ξεσήκωσε τη γειτονιά μέχρι να ανέβουν στη σκηνή οι indie rock DisplayeD ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.
Στη σκηνή της οδού Σπετσών ακολούθησε η live σύμπραξη του Μάριου Τσακνά με τον Χρήστο Ζήκο και στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Γελαράκης και η Stage Band που ήρθαν για μία μόνο εμφάνιση από τη Θεσσαλονίκη. Στη σκηνή της Δαρδανελλίων τελευταίοι ανέβηκαν οι εκπληκτικοί Black Snake Moan ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με τα ηλεκτρικά τους μπλουζ και τις διασκευασμένες παλαιοροκιές τους.
Να σημειωθεί ότι την Ευρωπαική Ημέρα της Μουσικής πραγματοποιούνται συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις σε όλες τις Ευρωπαικές πόλεις.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments