ΚΟΣΜΟΣ — 03 Ιουνίου 2013
  • Views185

Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας αναζητούν πιθανές διασυνδέσεις ξένων δυνάμεων στα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Ταξίμ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα προτού φύγει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Μαρόκο, κατηγορώντας εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις για υποστήριξη στους διαδηλωτές.

«Οι μυστικές υπηρεσίες μας βρίσκονται σε καλό δρόμο (για τον εντοπισμό των ξένων παραγόντων που κύβονται πίσω από τους διαδηλωτές). Δε γίνεται να αποκαλύψουμε τα ονόματά τους. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν συναντήσεις με τους επικεφαλείς τους» δήλωσε ο Ερντογάν.

«Όσοι μας συμβουλεύουν να είμαστε μετριοπαθείς, ας γίνουν πρώτα αυτοί» είπε, αναφερόμενος στις διεθνείς αντιδράσεις σχετικά με την χρήση βίας στις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα.

Η χώρα βιώνει ήδη μια «Τουρκική άνοιξη» και δε θα παραχωρήσει τη θέση της σε όσους θέλουν να την επαναφέρουν στο χειμώνα, τόνισε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στην οικονομική ανάπτυξη που έχει ωφελήσει κάποιους.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments