ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 21 Ιουλίου 2012
  • Views178

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=_VvdpJQOU3A[/tube]

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αστυνομία της Καβάλας κατά του παραεμπορίου, το φαινόμενο του οποίου έχει εμφανίσει έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή την φορά, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας έκαναν ευρείες έρευνες στην Νέα Πέραμο, σε συνεργασία με συναδέλφους από την Ελευθερούπολη και την ΟΠΚΕ και προχώρησαν σε 20 προσαγωγές και 7 συλλήψεις αλλοδαπών με την κατηγορία της πώλησης πλαστών cd και dvd. Παράλληλα, ωστόσο, εντοπίστηκαν και οι αποθήκες από τις οποίες προμηθεύονταν οι παρέμποροι τα προς πώληση προϊόντά τους, με συνέπεια να κατασχεθεί ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα τέτοιων ειδών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και εντός του Σαββατοκύριακου, καθώς οι πληροφορίες και οι καταγγελίες για κρούσματα παραεμπορίου καθημερινά αυξάνονται.

Σύμφωνα και με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε την 20 και 21/7/2012, ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε παραλιακές περιοχές της Καβάλας, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Καβάλας, κατά την οποία προσήχθησαν τριάντα (30) αλλοδαποί, σε δεκατέσσερις (14) από τους οποίους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για την παράνομη κατοχή και πώληση εμπορευμάτων, ενώ οι επτά (7) συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στην Χώρα. Τέσσερις (4) από τους συλληφθέντες είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές και οι άλλοι τρεις (3) υπήκοοι Νιγηρίας, Αφγανιστάν και Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκε μεγάλος όγκος εμπορευμάτων, όπως γυαλιά ηλίου, ρολόγια, βαλίτσες, τσάντες, πορτοφόλια καπέλα, αρώματα, μπάλες, κρεμαστά, δαχτυλίδια, βραχιόλια, φορτιστές.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments