ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 17 Μαΐου 2012
  • Views142

Σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι υπάρχουν εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις έντονες με σκοπό την επιστροφή αρκετών άκρως υψηλόβαθμων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς στην Νέα Δημοκρατία.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η ρήση “όποιος είναι έξω από το μαντρί τον τρώει ο λύκος”, έχει παίξει τον ρόλο της σε όλο αυτό.

Πάντως, σύμφωνα με άκρως σοβαρές και αξιόπιστες πηγές, οι συζητήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη, είναι δεδομένες και βρίσκονται μάλιστα και σε καλό σημείο.

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από την ΝΕΤ, η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και η κ. Μπακογιάννη επιστρέφει στο κόμμα που υπηρέτησε για χρόνια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουν τεθεί μέχρι και οι όροι της πιθανής συμφωνίας.

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:

Εάν τελικά επαληθευθούν οι πληροφορίες και η κ. Μπακογιάννη επιστρέψει στο κόμμα του κ. Σαμαρά, τι θα συμβεί τόσο στην ΝΔ όσο και στη Δημοκρατική Συμμαχία;

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που θέλουν την κ. Μπακογιάννη να μπαίνει σε πολύ υψηλή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ακούστε τι δήλωσε στο ENA CHANNEL ο πολιτευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον νομό Καβάλας Γεώργιος Σαββίδης. Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, η συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων της κεντροδεξιάς έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα, για το καλό της χώρας.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/http://videotex.gr/uploads/ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΝΔ.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με επιστροφή του Καρατζαφέρη στην ΝΔ

Μπροστά στον κίνδυνο ενός σταλινισμού βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΛΑΟΣ, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν την παράταξη του κ. Καρατζαφέρη να συμμαχεί με την Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει επίσης τον εαυτό του ως “αποτελεσματικό ανάχωμα μετά από τις εξετάσεις που έχει δώσει”.

Όσο για τα σενάρια για την επανένωση της κεντροδεξιάς ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι “δεν τοποθετείται σε σενάρια, διαρροές, υποθέσεις ή ακόμα και προθέσεις”.

Ακούστε τι δήλωσε στο ENA CHANNEL η πολιτευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στον νομό Καβάλας Μαρία Χατζηκωνσταντίνου.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΛΑΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΝΔ.mp3″ colors=”#900345″ id=”2″ nums=”2″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments