ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 03 Φεβρουαρίου 2012
  • Views354

Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε χθες, Πέμπτη 2/2/2012, στο e-mail του ENA CHANNEL (info@enachannel.gr) από έναν συμπολίτη μας, ο οποίος διαμένει στην ΔΕΠΟΣ (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση του ENA CHANNEL). Οι καταγγελίες του είναι απολύτως ενδεικτικές του κλίματος που επεκράτησε, χθες το πρωί, τόσο στην ΔΕΠΟΣ όσο και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης μας

Δεν τα λέει καλά ο δήμαρχος Καβάλας. Τα “πουλάκια” του χουχούλιαζαν μάλλον κάτω από κανένα πάπλωμα ή γύρω από καμία σόμπα (αφού όλοι μας ξέραμε από χθες ότι θα χιόνιζε σήμερα) αντί να βγούνε να προλάβουν όταν μπορούσαν και να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς. Όταν οι δρόμοι πάγωσαν μετά δεν μπορούσαν ούτε τα βυτιοφόρα να ανεβούν να ρίξουν αλατόνερο. Καππαδοκίας και Σηλυβρίας στην ΔΕΠΟΣ το βυτιοφόρο ήρθε να ρίξει αλατόνερο στις 10 π.μ. και βεβαίως μαζί με ένα αμαξάκι της δημοτικής αστυνομίας με 3 δημοτικούς αστυνομικούς που επειδή κρύωναν (ίσως ήταν αγουροξυπνημένοι μάλλον γιατί αυτός που καθόταν στο πίσω κάθισμα είχε τα χέρια του στις τσέπες του να ζεσταθούν πάντα εντός αυτοκινήτου). Μέχρι τότε ο δρόμος είχε κλείσει από τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα που σχεδόν κάθε 5 – 10 λεπτά γλιστρούσαν και έπεφταν το ένα πάνω στα άλλα (όπως και εγώ που για κακή μου τύχη πίστευα ότι όπως κάθε φορά τις προηγούμενες χρονιές ο κεντρικός δρόμος θα ήταν προσπελάσιμος και δεν έβαλα αλυσίδες όπως και όλοι οι άλλοι “συνάδελφοι”). Μάλιστα ενώ το βυτιοφόρο του δήμου περίμενε για να “εκτιμήσει” ο οδηγός του και να μετρήσει τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα (12 – 15) έπεσε πάνω του ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω σας στέλνω συνημμένα φωτογραφία από το συγκεκριμένο σημείο (Καππαδοκίας και Σηλυβρίας) στις 8:30 το πρωί. Αυτό που βλέπε δεν είναι τίποτε σε σχέση με αυτό που υπήρχε μετά από μία ώρα στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς που κανένας συμπολίτης μας από την περιοχή Καλαμίτσας και ΔΕΠΟΣ δεν χρειάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς!!!!

Για να μην αναφερθώ ότι ένα βυτιοφόρο της AVIN δεν “μπήκε” μέσα σε σπίτι πίσω από το κλειστό της Καλαμίτσας, αφού σταμάτησε κυριολεκτικά 2 μέτρα πριν και ενώ είχε ρίξει και τα κάγκελα του σπιτιού κάτω. Ουσιαστικά τους “κτύπησε την πόρτα αλλά δεν του άνοιξαν”.

Άντε και καλή μας τύχη για αύριο που μάλλον θα έχουμε πάλι χιονισμένους δρόμους.

Ε. Γ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ.

[EasyGallery id=’Επιστολή-κόλαφος’]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments