ΠΑΓΓΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Απριλίου 2012
  • Views161

Επισκέψεις πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου 2012 στα Δ.Δ. Αντιφιλίππων, Γεωργιανής, Νικήσιανης, Γαληψού, Ορφανίου, Κάρυανης και Τούζλας ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Τιμοσίδης στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών και να αναπτύξει με επιχειρήματα την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών.  «Αν το διακύβευμα των προηγούμενων ετών ήταν η παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και η τοποθέτηση νέων βάσεων για μια βιώσιμη – αυτοδύναμη Ελλάδα, θεωρώ ότι πετύχαμε το στόχο μας. Μέσα από αναγκαίες δίκαιες αλλά και πολλές φορές άδικες και σκληρές αποφάσεις οδηγήσαμε τη χώρα στη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας. Δεν θα πρέπει να ανακόψουμε τις προσπάθειες μας, βρισκόμαστε πλέον στο δρόμο της επιστροφής στην ανάπτυξη η οποία δε θα αργήσει» τόνισε σε μία αποστροφή του λόγου του.

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπογράμμισε, συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή με σημαντική εξοικονόμηση πόρων που προήλθε από την ορθολογική χρήση των υπηρεσιών υγείας, χωρίς μάλιστα να κλείσει καμιά υποδομή του ΕΣΥ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments