ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Μαΐου 2013
  • Views151

Αναγνωρίζοντας τη σοβαρή διαφωνία με τη ΝΔ, χωρίς, όμως, να τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής, η ΔΗΜΑΡ, μέσω του εκπροσώπου της Ανδρέα Παπαδόπουλου, επιμένει στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι η διαφωνία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν πρέπει να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στη συνοχή της κυβέρνησης.

Άφησε αιχμές για το χειρισμό του Μεγάρου Μαξίμου, λέγοντας ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ» σημείωσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ ζητά την κατάθεση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, ωστόσο είναι πρόθυμη να εξετάσει την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εάν θα υπάρξει πρόβλημα για την κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments